Džoi dlaku menja, ćud nikada! "Ludi" Barton uhapšen na utakmici!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.04.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Fudbalsku karijeru završio je nakon suspenzije zbog klađenja, ali "loši dečko" engleskog fudbala je započeo trenersku. Izgleda da ni ona neće biti ništa drugačija.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Bilo bi teško nabrojati sve probleme koje je imao Barton tokom karijere, odličan igrač, jednom i reprezentativac Engleske, ali sa problematičnim ponašanjem. Još kao klinac se potukao sa navijačem Evertona na turneji u Bangkoku, zbog napada na ulici u Liverpulu zaradio šest meseci zatvora, proveo deo iza rešetaka, probao da ugasi cigaretu u oko, klincu iz Sitija na Božićnoj proslavi.

O broju suspenzija i kazni za isključenja, udaranje saigrača Daboa na treningu sa leđa, u Rendžersu mu je bio zabranjem ulazak u klupski centar nakon što je napao saigrača.

Barton je ove sezone prvi put trener i to Flitvuda u trećoj ligi.

Igrali su protiv Barnslija koji se bori za povratak u Čempionšip, izgubili 4:2, ali ono najgore usledilo je posle meča. Naime, izgleda da je Barton udario protivničkog trenera Stendela koji je prema svedočenju njegovih igrača bio sav krvav, a Barton mu je izbio i zub.

Kada je shvatio šta je napravio Džoi je probao da pobegne kolima sa stadiona, ali su ga policija i obezbeđenje sprečili, što su zabeležile kamere. On je odmah priveden i ispitan, a i danas će morati da se javi u policiju južnog Jorkšira kako bi dao još jednu izjavu.

Najsmešnije od svega što za Flitvud poraz nije bio bolan, ne mogu nigde iz sredine tabele, ali Bartonu to nije bitno. Sigurno da ga čeka suspenzija i kazna, a videćemo hoće li zbog napada opet završiti u zatvoru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nadimak
Sunday, 14.04.2019
21:01

Najčudnije od svega mi je što je neki tim uopšte uzeo njega za trenera, iako je mnogo puta viđeno da je Barton idiot i polupsihopata.