Džerardu prekipelo, predlaže kaznu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 31.03.2019.
16:38
Izvor: Sportske.net

Menadžer Rendžersa Stiven Džerard najavio je da će klupskim čelnicima predložiti kaznu za Alfreda Morelosa.

Epa/Robert Perry
Epa/Robert Perry

Povezane vesti

Današnjim porazom u "Old Firmu" fudbaleri Rendžersa praktično su se oprostili od borbe za titulu, premda i dalje postoje matematičke šanse da do nje dođu.

Mnogo je izvesnije da će Seltik posle današnjih 2:1 osmu sezonu za redom prigrabiti titulu i nastaviti dominaciju u škotskom fudbalu.

Ekipa Stivena Džerarda izgubila je utakmicu u pet minuta i to u periodu od 27. do 31. minuta prvog dela igre. Seltik je najpre poveo golom Odsona Eduarda, a četiri minuta kasnije Alfredo Morelos zaradio je direktan crveni karton.

Morelosu je ovo bio peti crveni karton u svim takmičenjima ove sezone i odmah posle utakmice Stiven Džerard je najavio da će zbog toga biti kažnjen.

"Pozabraviću se time, biće kažnjen i kazna će biti novčana. Novac će ići navijačima koji su danas došli na utakmicu. Mislim da je to jedino ispravno", rekao je Džerard posle utakmice.

Kolumbijski reprezentativac isključen je na tri prethodna duela sa Aberdinom, a jednom je "pocrveneo" u Ligi Evrope. Današnji crveni karton je peti koji je dobio od početka sezone.

"Ostavio je saigrače i klub na cedilu ponovo i ne mogu više da ga branim. Još uvek ga volim, sjajan je igrač, ali ovim je prešao granicu kod mene i više ne mogu da ga opravdavam", dodao je Džerard.

Legendarni vezista Liverpula otkrio je kakva će biti kazna.

"Predložiću upravi da ga kazni oduzimanjem nedeljne zarade i da taj novac prosledi navijačima", istakao je Džerard.

Seltik 11 kola pre kraja ima trinaest bodova prednosti u odnosu na Rendžers sa kojim će se do kraja sezone sastati još jednom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke