Džeko fasciniran atmosferom u Beču!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.11.2018.
23:35
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Bosne i Hercegovine oglasio se na Tviteru nakon remija u Beču koji je "Zmajevima" obezbedio plasman u A diviziju Lige nacija.

Epa/Christian Hofer
Epa/Christian Hofer

Povezane vesti

Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine plasirala se večeras u A diviziju UEFA Lige nacija, pošto je kao gost odigrala bez golova sa Austrijom.

"Zmajevi" su overili prvo mesto u trećoj grupi B divizije i na taj način osigurali mesto u višoj diviziji ali i mesto u drugom šeširu pred žreb kvalifikacionih grupa za Euro 2020.

Selekcija koju sa klupe predvodi Robert Prosinečki imala je veliku podršku sa tribina na "Ernst Hapel" stadionu, a tim povodom se na Tviteru oglasio i napadač BiH Edin Džeko.

"Hvala vam za neverovatnu podršku sa tribina. Uz vaš vetar u leđa osećali smo se kao da igramo kod kuće. Sada uživajte i slavite, jer svi zajedno smo zaslužili da se radijemo. I čuvajte se. Srećan vam povratak kućama! Vidimo se ponovo uskoro. Volim te Bosno i Hercegovino", napisao je napadač Rome.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je takmičenje u Ligi nacija na prvom mestu treće grupe u B diviziji sa 10 osvojenih bodova iz četiri utakmice.

Kao prvoplasirana u svojoj grupi imaće šansu da se dokopa Evropskog prvenstva kroz baraž ukoliko ne bude uspešna u redovnim kvalifikacijama za kontinentalnu smotru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DouglasHaffernan
Friday, 16.11.2018
06:53

Ta podrska zivi u Becu, Lincu, Salzburgu,..... nema nekog slavlja,sutra već moraju na posao

avatar
autokomanda011
Friday, 16.11.2018
03:26

'Sretan vam povratak kućama'... Gospodin...