Dvojica igrača Reala odbila da putuju sa ostatkom tima!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.03.2019.
20:18
Izvor: Sportske.net

Dva fudbalera Real Madrida odbila da putuju u klupskom autobusu.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Kriza u Real Madridu ne može da bude veća.

Ekipa koja je trostruki uzastopni osvajač Lige šampiona doživela je ove sezone neverovatan pad, ispali su sinoć i iz Lige šampiona već u osmini finala, a Santjago Solari je pogubio sve konce.

Igrači su u rasulu, što igrački, što po ponašanju, a prednjačili su sinoć Isko i Marijano Dijaz.

Obojica su odbili da putuju autobusom sa ostatkom igračkog kadra, a Isko je bio prilično ljut jer nije izabran ni među 18 igrača za meč sa Ajaksom.

Ovo već niko nije očekivao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.03.2019
21:54

Isko nije zeleo da se vrati sa ekipom vec je sam otisao automobilom dok se Mariano vratio sa ekipom

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 06.03.2019
21:24

I posle neko kaze kako bi Isko bio pojacanje svakom klubu. Lik samo pravi probleme i unosi nemir. Kad god procitam da su neki problemi u Realu, tu se odma pominje Isko. Nema trunke poniznosti koju bi svaki igrac trebao da ima prema treneru.

avatar
Mirjevac
Thursday, 07.03.2019
00:44

Isko je je jako cenjen igrac i mnogi ga klubovi zele i vredi bas dobru svotu novca i jos odlican igrac, i da nije ck ni u rezervi, i sta je trebao da radi, da se zaahfali sto nije niu rezervi bio i sto ne igra vec duze vreme? Isko je dobar igrac i njega trener drzi na klupi ili u pubblici ko sinoc, Asensija skoro isto tako, i sta sad trebaju ti igraci da nekog ovde sazaljevaju ili da budu ljuti! Ja mislim da je Isko ispravno uradio!

avatar
Mirjevac
Friday, 08.03.2019
00:53

Guti: Kod Zidana je Isko bio dobar, dok kod ovog neznalice Solaria odjednom nije dobar?

avatar
Mirjevac
Friday, 08.03.2019
00:49

Isko je sa karakterom i arogatnost je mala malca na osnovi Ramosa! Kao igrac je odllican, i naravno da su se klubovi interesovali slaali ponude ali ih je real odbio sa time da on nijje na prodaju!

avatar
Guti
Thursday, 07.03.2019
22:15

Isko je jedna najslabijih igrače Reala jer guši igru. U Barceloni ili Liverpoolu bi procvjetao. Isto tako Kutinjo bo lomio u Realu jer mu paše taj stil igre. Ne može svaki igrač da igra u svakom klubu. Odnosno nema puno takvih igrača. Asensio je dobar ali mu nešto fali da bi bio top igrač. Možda samopouzdanje, ko zna. Jer dečko zna da igra ali ga ne ide zadnje vrijeme.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 07.03.2019
03:01

Da se zahvali? Gde sam ja to napisao? Treba da cuti i da naporno trenira da bi zaradio mesto u timu, a ne da kukumace. Da je malo manje arogantan mozda bi i dobijao vise minuta, mozda bi cak bio standardan. Drugo, ja jos nisam nigde procitao da je neki klub poslao ponudu za Iska, a pise se vec minimum 2 sezone kako napusta Real. To je minimum 4 prelazna roka. Odlican je igrac, ali karakter mu je veoma problematican, a to znaju i svi top klubovi koji se interesuju. IGRACI TREBA DA SLUSAJU TRENERA, treba da se zna neka hijearhija inace cemo opet imati nekog novog Kepu.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 06.03.2019
21:23

Koja smejurija od tima, radi ko sta hoce nigde sistema. Igraci se ponasaju kao da su veci od tima. Nastavlja se kotrljanje kraljevske kante, bice jos smejanja do kraja sezone.

avatar
Jiren
Wednesday, 06.03.2019
22:13

Hahah rece navijac tima u kojem golman javno ponizava sopstvenog trenera... Koliko god se kotrljala ta kanta ne moze pasti toliko nisko da bude pored Celzija.

avatar
Guti
Thursday, 07.03.2019
22:16

Golman...enough said.