Dvojac iz Junajteda zaboravio da daje golove, Zlatan im poručio: "Dođite u moju školu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 23.02.2020.
12:54
Izvor: Sportske.net

Ofanzivni vezisti "Đavola" zajedno postigli jedan gol ove sezone.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Mančester junajted se muči ove takmičarske godine, čini se da je najveći problem efikasnost, prodali su Lukakua, nisu angažovali pravu zamenu, tek krajem januara su u klub stigli Bruno Fernandeš i Odion Igalo.

Postigli su 38 golova na 26 nastupa u Premijer ligi, sedmi su na tabeli, a od timova koji su ispred samo je Šefild postigao manje pogodaka.

Rašford je postigao čak 14 golova, već neko vreme je van stroja zbog povrede, pa su nastali problemi.

Problem je i što je dvojac ofanzivnih vezista zajedničkim snagama postigao jedan gol u Premijer ligi ove sezone, u pitanju su Džesi Lingard i Andreas Pereira.

Pereira je startovao u 18 navrata, pet puta je ulazio sa klupe, postigao je jedan gol i upisao tri asistencije, Lingard je jasno još lošiji, ima 20 upisanih nastupa, nije postigao gol, ali nije ni da ga namesti za vreme provedeno na terenu.

Zlatan Ibrahimović je bio šokiran kada je čuo da ovaj dvojac, sa kojim je sarađivao na "Old Trafordu" ne tako davno, ima ovako lošu statistiku, pa im je ponudio da dođu kod njega da ih nauči kako da daju golove.

"20 utakmica, 0 golova. Šta je to dođavola, nikad nisam čuo za tako nešto. Hoćete da naučite da postižete golove, dođite u moju školu, naučiću vas da postižete golove", kratko i jasno im je poručio Zlatan.



Popularni Ibrakadabra se vratio na "Stari kontinent" u svojoj 38. godini i ponovo zaigrao u dresu Milana, pokazao je da je i u poznim igračkim godinama mašina za postizanje pogodaka, već na drugom meču u Seriji A bio je strelac, na šest nastupa ima dva gola i jednu asistenciju, što znači da je efikasniji od Lingarda i Pereire.

Videćemo kako će se Mančester junajted danas snaći protiv nezgodnog Votforda, utakmica je na programu od 15h.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke