Dva klana i pobuna u PSŽ! Pogađate ko je predvodi i zbog čega?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.05.2020.
12:11
Izvor: Sportske.net

Procurele vesti, "Figaro" kaže da se tim podelio. Najgore što nije kraj sezone...

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Nema mira u svlačionici PSŽ. Naime, posle vesti da je Leonardo protiv trenera Tuhela, kao i Mbape i nekolicina igrača i da na sve načine pokušava da dovede Alegrija u klub, stigle su nove o problemima koji su podelili igrače.

Ikardi je izgleda otkupljen, čime je propala mogućnost da novi ugovor bude ponuđen Kavaniju, odlazi Silva kome ističe ugovor, kao i Menije i Kurzava.

U pozadini traje tihi sukob između Mbapea i Nejmara oko toga ko će biti lider, a Nejmar zbog Mesija i ne voli Ikardija. Tuhel Brazilca vidi kao glavnog igrača, imao je problema sa Mbapeom, pa je jasno da u svlačionici vladaju klanovi.

Ali, šta je najnovija tačka razdora?

Pogađate, novac.

Naime, Kilijan Mbape je predložio da igrači smanje primanja 70% jer je sezona završena pre kraja, i veći deo igrača je to prihvatio. To je način da se pomogne klubu, ali i obezbedi novac za pojačanja.

Kazino


Ali, druga strana se usprotivila. Pobunu prema tvrdnji "Figaroa" vodi Nejmar, on ne želi da se odrekne ni centa od svoje plate od 35 miliona evra. Na njegovoj strani su jasno Tijago Silva, Kavani koji odlazi, Erera, Bernat, Di Marija...

Zbog svega toga sada se problemi multiplikuju, tim pre što Leonardo veruje da Nejmarova pobuna nije iskrena, odnosno da on nema novac kao najveći motiv već nije odustao od želje da ode iz kluba. PSŽ se slaže, ali 150 miliona neće platiti niko, pogotovo ne Barselona.

Inače, kada kažemo kraj sezone, ovo uzmite uslovno, francuska liga je gotova, ali igrači moraju da se okupe do kraja juna i krenu sa treninzima, u avgustu će biti nastavljena Liga šampiona, PSŽ je eliminisao Dortmund i čekaju protivnika u četvrtfinalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke