Društvene mreže ''podivljale'' zbog Liroja Sanea! Jeste li videli šta je obukao pred meč sa Srbijom?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2019.
14:08
Izvor: Sportske.net

Možda mi ne znamo šta je moderno, ali čini nam se da je malo preterao.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Reprezentacija Nemačke obavlja poslednje pripreme pred sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Srbije u Volfsburgu (20:45h), a jedan od najvećih aduta selektora Joakima Leva, fudbaler Mančester sitija Liroj Sane, šokirao je svojom odevnom kombinacijom prilikom dolaska na trening.

Dominira jakna od prevrnute jagnjeće kože, uz dodatne detalje na njoj, što je izazvalo veliki broj šaljivih tvitova na njegov račun.
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 19.03.2019
19:19
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 19.03.2019
17:39

Auu sad ce da bude na udaru fudbalskih navijaca koji nose trenerke po ceo dan u svakoj prilici a ja cu podsetiti na izjavu Karla Lagerfelda o tome: Trenerka je znak poraza. Izgubili ste kontrolu nad svojim životom i zato ste kupili trenerku. Ja bih nosio ovo sto nosi Liroj ali ne u srbiji jer nikad ne znas kako ce masa da reaguje.

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 20.03.2019
00:08

A otkud ti znas ko sta od nas nosi? Ovo ne da je ruzno nego je haos... Inace sam advokat tako da trenerke vikendom nosim i ne znam sta imas i protiv njih? Svako se oblaci kako mu odgovara.... sto naravno Sane to nije dokazao nego klasicno privlacenje paznje

avatar
Bayern-MiaSanMia
Tuesday, 19.03.2019
15:39

Decko malo ne dobaca!