Drugačije nije moglo, Premijer liga donela jedinu razumnu odluku!

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.03.2020.
12:12
Izvor: Sportske.net

Niko nije bio protiv.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Zbog pandemije Korona virusa, reagovala je i Premijer liga.

Čelnici lige su na današnjem sastanku odlučili da otkažu sve utakmice u Premijer ligi do 4. aprila, a dogovor je bio jednoglasan.

Juče i danas su se pojavili prvi slučajevi zaraženih osoba u PL, prvo menadžer Arsenala, zatim i fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Jutros je stigla informacija da se svi zaposleni u Evertonu, uključujući i igrače i stručni štab nalaze u karantinu zbog činjenice da je jedan do sada neimenovani fudbaler tog kluba osetio siptome slične Korona virusu.

"U ovakvoj nepredvidivoj situaciji, u kontaktu smo sa svim klubovima, vlastima, fudbalskim savezom i EFL, te možemo sa sigurnošću da kažemo da je zdravlje svih činioca fudbalske igre naš prioritet", stoji u saopštenju Premijer lige.

Mečevi svih profesionalnih klubova (Čempionšip, Liga 1, Liga 2), kao i akademija svih premijerligaša su takođe otkazani do 4. aprila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 13.03.2020
20:18

Liverpul vise srece sledece sezone... To je karma, kosmicka pravda. Liverpulu nije mesto tu gde jeste, prosto je jako cudno da oni uzmu PL prvi put u istoriji i kada je delovalo da ce uzeti sada univerzum uvek nadje nacin da spreci ono sto ne treba da se desi.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 13.03.2020
13:36

Luzerpul hahahahahah likovi su stvarno luzeri, pa koje su sanse da jednom u 30 godina osvajas titulu i ovo se desi, da nije lacio u trci za seriju a ne bih imao sumnje zbog koga je sve ovo ali ovako se dvoumim izmenju ova dva ukleta kluba

avatar
The KING (return)
Friday, 13.03.2020
13:22

Nema od PL nista ove sezone, kao ni fudbala generalno, pa najavljuju da ce April biti jos gori, a mi gotovo tek na polovini Marta , pritom Kinezi najavljuju da ce ova pandemija trajati do Juna.... Izduva Liverpul najstrasnije sezonu kako mi se cini.