Drogba odbio povratak među "plavce", ali ostaje u fudbalu!

Autor: Stefan Matić
petak 15.11.2019.
21:57
Izvor: Sportske.net

Legendarni napadač "slonova" želi da pomogne svojoj zemlji.

Graham Hughes/The Canadian Press via AP
Graham Hughes/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Didijer Drogba je svoje kopačke okačio o klin krajem prošle godine.

Svoju poslednju sezonu u profesionalnom fudbalu je odigrao u MLS ligi nastupajući za Feniks Rajzing, ali sada četrdesetojednogodišnjak ne želi u potpunosti da se povuče sa "zelenog tepiha", već vidi sebe sa druge strane terena.

Napadač poreklom iz Obale Slonovače je potvrdio za engleski San da je imao odlične ponude sa "Stamford Bridža" gde bi se pridružio svom nekadašnjem saigraču Frenku Lampardu kao deo njegovog stručnog štaba, ali ih je glatko odbio.

"Imao sam ponudu iz Čelsija koja je bila savršena, uslovi odlični, ali ja želim da pomognem razvitku fudbala u svojoj zemlji. Želim da razvijem fudbal u Obali Slonovače, imamo trofejnu prošlost. Imamo uslove, tu je talenat i potencijal, ali nisu dovoljno iskorišćeni", izjavio je Drogba.

Napadač želi da se pridruži fudbalskom savezu svoje zemlje, možda jednog dana dočekamo ubitačnog napadača u ulozi trenera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 22.11.2019
23:15

Mislim da je Drogba ovde pogrijesio svakako da bi on uz Lamparda i Cecha koji su vec u Celziju da bi odlicno legao sadasnjoj situaciji .Jos da se naslo mjesta i za Terija to bi bilo nesto fantasticno.Takodjer Ashley Cole se vratio sa mladjim uzrastima da radi .Celzi je itekako svezao za sebe svoje najavaznije igrace koji su predstavljali najbolju generaciju ikad i koji mogu biti veliki autoritet drugim igracima.