Drama za Piksija na kraju prvog dela sezone - Promašen penal, dva isključenja, primljen gol u 94!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.05.2018.
18:00
Izvor: Sportske.net

Bilo je veoma uzbudljivo, a posle današnjeg meča Piksiju će Duško Tošić biti još potrebniji.

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

U Kini se igra 11. kolo tamošnje Superlige, poslednje pred dvomesečnu pauzu zbog Mundijala u Rusiji.

Ekipa Gvangžua R&F, našeg Dragana Stojkovića Piksija, danas je na svom terenu dočekala ekipu Henana i na kraju remizirala, rezultatom 1:1.

Bio je ovo veoma zanimljiv dvoboj, domaći su bili na pragu pobede iako su imali dvojicu igrača manje na terenu, ali tu priliku su prokockali u letvrtom minutu sudijske nadoknade.

Još jedan bitan detalj koji je obeležio prvo poluvreme, bio je promašen penal Erana Zahavija, najboljeg strelca Gvangžua R&F u 41. minutu utakmice.

Na vođstvo domaćih se potom čekalo do 69. minuta, kada je Ži pogodio za 1:0, ali je odmah zatim zaradio drugi žuti karton i Stojkovićev tim je ostao sa igračem manje na terenu.

I pored toga, domaći su vodili sve do samog finiša utakmice, ali onda defanzivac Gvangžua Li Tićijang dobija direktan crveni karton, posle čega ekipa Henana golom Vaz Tea iz penala postavlja konačnih 1:1.

Prema tome, jasno je da Li Tićijang neće moći da nastupi u narednoj utakmici, ali Gvangžu R&F je juče angažovao našeg Duška Tošića, kome se odmah otvorilo mesto u startnoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke