Drakonski! Evo kakve kazne čekaju Napolijeve pobunjenike! Šta će učiniti Anćeloti?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Navijači kivni na igrače, Anćeloti zauzeo svoju poziciju, DeLaurentis će žestoko uzvratiti!

Cesare Abbate/ANSA via AP
Cesare Abbate/ANSA via AP

Povezane vesti

Posle odbijanja da odu u karantin, igrači Napolija su naišli na osudu navijača, ali i javnosti. Oni su svojevoljno otišli kući posle duela sa Salcburgom, Anćeloti koji je bio protiv karantina nametnutog posle poraza od Rome se nije složio sa ovom odlukom fudbalera.

On je zauzeo neutralni stav, vratio se u Kastel Volturno sa stručnim štabom i prespavao u trening centru, ispoštovao je naređenje predsednika.

Time je spasio svoju kožu, juče je držao otvoreni trening, oko 600 navijača je vređalo igrače, uz povike da odu i da su "plaćenici".

Alan koji je uvredio DeLaurentisovog sina je tražio izvinjenje, ali će porodica vlasnika žestoko uzvratiti.

DeLaurentis je pustio Anćelotija da odluči da li će ekipa ići u karantin, nađeno je kompromisno rešenje, da odu danas pred meč sa Đenovom.

Ali, rezovi slede. Besni gazda Napolija sa advokatima pravi strategiju po kojoj će u okvirima zakona i onoga što predviđa kolektivni ugovor, kazniti igrače sa 25% primanja za ovu sezonu.

Recimo, najplaćeniji, Kulibali će na taj način izgubiti milion i po evra. Po proceni mediji, to će izazvati pravu buru, Mertens, Kaljehon i kapiten Insinje će biti sigurno prodati, prvoj dvojici ističu ugovori, pa klub želi da ih se oslobodi na zimu.

U kakvoj je poziciji Anćeloti?

On ima ponudu iz Argentine, od Boke, a sigurno će se otvoriti neka klupa u PL. Italijan bi šest meseci pre isteka ugovora mogao da ode, ne želeći da učestvuje u čistkama koje sprema predsednik, a kao rešenje za Napoli do kraja sezone pominje se bivši selektor Albanije, De Bjasi koji je dve godine bez posla, pošto je nakon samo par meseci smenjen u Alavešu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 08.11.2019
17:09

Ja ponavljam,Mertrens,Kaljahon,Alan,Insinje i Kulibali su nosioci ovog Napolija i ni jedan trener ili predsednik ne bi prodao takve igrace.A cak i da ih proda postavlja se pitanje ko bi ih zamenio kada nemaju konkurenciju u timu?A i ova prica o 25 posto od godisnjeg primanja nema pokrice,zasto bi tako drakonski kaznio igrace i na taj nacin rizikovao kompletni revolt svlacionice koji bi imao i vece posledice?Navijace Napolija i njihovo ponasanje ne treba komentarisati,svako ko prati scenu u Italiji zna o kakvim se navijacima radi...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 08.11.2019
16:07

Nije lako gubiti Treba znati i to pa ostati gospodin !

avatar
lol (NewProfile)
Friday, 08.11.2019
12:53

Oterati Piolija, dovesti Ancelotija. Prepustiti mu da sam trazi pojacanja, a moze da povede i Insinjea. Da konacno Milan posle x godina ima trenera.

avatar
Carina_11303
Friday, 08.11.2019
12:06

Ne znam da li ce Celsi moci da kupi Mertensa u januaru, ali cak i da ga platimo sad a da bude u Napoliju na pozajmici do kraja sezone je fenomenalno resenje. Treba nam jedna takva igracina.

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
11:32

PredsednikNapolijaAurelioDeLaurentis