Drakonska kazna za Nejmara, zbog ovakve je jednom već hteo da ode!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.09.2020.
19:22
Izvor: Sportske.net

Žestoke kazne za aktere tuče na Parku prinčeva!

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

PSŽ i Olimpik Marsej odigrali su jedan od najžustrijih derbija poslednjih godina, a meč je završen sa čak pet isključenih igrača.

U centru pažnje bio je Nejmar koji je udario rivala Alvara Gonzalesa, a potom je došlo do sukoba između Benedeta i Leandra Paredesa.

Nejmar je divljao i na putu ka svlačionici, a ubrzo je poslao i poruku putem društvenih mreža.

"Žalim samo što nisam imao priliku da se suočim sa tim ser*njom. VAR je snimio moju "agresiju", ali šta je sa onima koji su me nazvali majmunom i kurvinim sinom. Kaznite me, ali šta će biti sa njima", oglasio se Nejmar na Tviteru.

Dan kasnije, stižu informacije da Nejmara zbog svega čeka nova drakonska kazna od čak sedam utakmica u domaćim takmičenjima!

To nije prvi put da Nejmar dobije drakonsku kaznu, pošto je svojevremeno posle finala Kupa Francuske sa Renom, zaradio osam mečeva suspenzije.

Nakon toga je usledila ona sapunica oko povratka u Barselonu, a Nejmar je bio ljut i na klub koji ga nije dovoljno podržao i želeo je da napusti Francusku.

Ako je prošlog leta to bilo teško, posle pandemije će biti još teže, tako da deluje malo verovatno da će otići, čak i ukoliko opet poželi zbog ovakvog tretmana Lige 1.

Što se ostalih igrača tiče, ako se utvrdi da je Alvaro vređao Nejmara na rasnoj osnovi, čeka ga još teža kazna od čak 10 mečeva, dok će ostali akteri najverovatnije dobiti jedan do dva...

Baner 13

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tristan
Monday, 14.09.2020
22:56

ove optuzbe za rasizam postali vec dosadnim "cliché" a tek kada simulator svetskog ranga to radi, onda veliko pitanje dali je to stvarno desilo, pogotovo kad i jedna i druga ekipa imaju vise od polovine igraca razlicitih neevropskih rasa. Kao sto nekad rekao Sinisa Mihajlovic "kad meni Patrik Vieira rekao da sam cigansko g---no to je bilo u redu a cim ja odgovorim da je on isto to crno onda sam ja rasista"
rasizmu nesme da bude mesto ni u sportu ni u zivotu ali isto tako ni zloupotreba takvih optuzbi koji postali prvi pik svakome u dzepu cim dodje do sukoba da bi se izvukli.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 14.09.2020
20:48
avatar
Amalainter
Monday, 14.09.2020
20:25

Ne shvatam zasto Nejmar dobija 7 ako se ispostavilo da ga ovaj vredjao..da ga nije vredjao ne bi ga ni napao..bezveze

avatar
crno-crveno
Monday, 14.09.2020
23:42

Nije ga ovaj vredjao prvo je nejmar njega udario po glavi pa se on okrenuo i njemu nesta rekao. I ja bi mu rekao majmune sta me udaras iako nebi pomislio nista na rasnoj osnovi.