Dozlogrdilo Solskjeru, imao šta da saspe Murinju preko medija!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.03.2020.
12:19
Izvor: Sportske.net

Norvežaninu dosadilo da sluša potcenjivanja Portugalca...

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

Izgleda da je Soslkjeru dojadilo da ga Murinjo proziva, tačnije da neke zasluge pripisuje sebi.

U ovom trenutku jasno je da meč za vikend između Totenhema i Junajteda biti igran, ali Solskjera su iznervirale tvrdnje da je Murinjo bio bolji sa Junajtedom.

"Neću o drugim timovima i menadžerima, ali nešto moram da kažem", započeo je Norvežanin-

"Mnogo toga je trebalo promeniti. Ne znam koliko je to bilo dramatično, ali jeste potreslo igrače. Dodali smo četiri igrača,ali smo pružili šansu mladima. Nije to taktika samo, to se tiče igrača. Imam sjajne saradnike, imam filozofiju, poznajem ovaj klub
", posredno je odgovorio na Murinjovu tvrdju da je on promenio kulturu Junajteda.

"Mislim da sam pravi čovek za ovaj posao, ja sam crven i znam šta je Junajted. Samo neću da sedim i hvalim se po ceo dan, na kraju će rezultat biti dokaz"
, nastavio je Solskjer.

On se osvrnuo na žalbe Murinja oko Kejna i Sona.

"I meni nedostaju Pogba i Rašford, pa ne pričam samo o tome. Jer drugi dobiju šansu, deo je igre da se povredite. Možda niko nije očekivao da budemo u borbi za top četiri. Ali, mi smo odigrali dobro uz sve nedaće", zaključio je Solskjer.

Neće imati priliku da potvrdi reči protiv Murinja u nedelju, jer je odluka o PL doneta pre nekoliko trenutaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobbelaar
Saturday, 14.03.2020
09:16

Ole je copy-paste SAF-ova škola i svestan je da Man Utd ne sme sebi da dozvoli bunker pristup kad god igra protiv tehnički superiornijih timova. Mourinho, s druge strane se vodio onim - cilj opravdava sredstvo, "zaratio" je sa većinom igrača, a ono što niko u klubu više nije mogao da trpi i što je bila kap koja je prelila čašu, bilo je javno prozivanje putem medija svih sa kojima je imao nesuglasice, počev od sportskog direktora i menadžmenta, preko igrača, pa sve do kafe kuvarica.
Njegov ego poremetio je medjuljudske odnose i tako nedopustivo ponašanje donelo mu je i otkaz na kraju. Ole je krenuo silovito i iznad očekivanja, ali je nakon poraza od Evertona shvatio da tim mora korenito da se menja i da uspeh neće doći preko noći. Čini se da je uprava stala iza njega i da su spremni da čekaju 2 ili 3 sezone, navijači da podržavaju, a 0GS sada može da radi na miru i dovodi igrače koji imaju United-ov DNK u krvi, a ne neke nabedjene zvezde kojima je prevashodni cilj što više nula na sopstvenom kontu.

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.03.2020
20:12

Ko bre nije ocekivao da budete u top4? Svi su ocekivali pred pocetak sezone. Ovi pokusavaju da predstave da je trenutno mesto dobra sezona za njih? Sefild ima utakmicu manje znaci 6 su.

avatar
riquelme
Friday, 13.03.2020
18:24

Mesas babe i zabe. Fergiju da si falio ti i Seringem nije isto kao da su mu falili Gigs i Andi Kol. Covek je ostao bez igraca bez kojih nema jakog kluba a ti bez igraca koga je trebalo sutnes odmah cim si dosao i da uzmes pare a za Rasfoda imas zamenu u Marsijalu posto si dobio Fernandesa koji je bolji i od Rasforda i od Pogbe zajedno. Ne kao individualac vec za ekipu i za poziciju koja im je u kanalu dugo vremena. Da ne budem surov ali mozda jos od Skolsa.

avatar
Аполо
Friday, 13.03.2020
16:19

Pobedi ga na terenu i pusti lajavca da laje, ionako je u tome najbolji.

avatar
Sir Alex
Friday, 13.03.2020
16:17

I treba da odgovori kad neko provocira već duže vreme. Istina je ta da je Ole od Murinjovog haosa na pravom putu da napravi opet Mančester Junajted kakav treba da bude i kakav zaslužuje da bude. Sportski pozdrav!

avatar
mrancic
Friday, 13.03.2020
15:36

Pauza opravdana.Šteti Junajtedu a koristi Liverpulu,Totenhemu i Sitiju.Da prekinu niz poraza.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 13.03.2020
14:41

Volim ovog Solsa, nema neki tim kakav svi ocekujemo da ima UTD ali opet se bori i dise! Nadam se da ce sledece godine UTD biti bolji, ali svakako da moraju jos da se pojacaju, tanko je ovo za ovakav klub!

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 13.03.2020
13:39

Samo trpaj ole legendo samo trpaj, tako se radi u gigantu a ne kao flop i murinjo samo da kukaju sto imaju povredjene igrace pa rezerve prave brljotine, ili na sudije, vetar, taktiku i igru protivnika, luzerska opravdanja