Došla prva ponuda, šta kaže Mbape?

Autor: Stefan Matić
subota 08.02.2020.
13:15
Izvor: Sportske.net

Francuz pred važnom odlukom.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Juče je objavljena lista najplaćenijih igrača Lige 1, Nejmar je bez konkurencije iza njega je Mbape koji skoro duplo manje zarađuje od Neja.

Francuz je u bliskoj prošlosti par puta došao u konflikt sa Tuhelom, deluje da mu čitava atmosfera u klubu i ne prija najbolje. Parižani su spremni da sednu za pregovarački sto, ali prva ponuda ne deluje toliko primamljivo.

Mladi napadač trenutno prihoduje oko 18 miliona evra po sezoni, Nejmar 36. Novinar L'Ekipa Arno Erman navodi da čelnici PSŽ-a nude povećanje kojim bi podiglu platu Mbapea na 25 miliona evra godišnje što bi značilo da Nej i dalje ostaje daleko plaćeniji.

Za svetskog prvaka se itekako interesuje Real Madrid, par puta je sam izjavio kako mu je Zinedin Zidan idol u fudbalu. Njegov postojeći ugovor ističe za dve i po godine, da li je vreme za selidbu iz Francuske?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 11.02.2020
20:50

Nije da kažem ovo zato što sam navijač Bajerna, ali zaista mi se cini da bi za Mbapea bilo najbolje da dodje u Minhen. Igrao bi u timu koji se bori za LŠ (sa njim bi sigurno Bajern bio 1. favorit), bio bi uz Levu glavni igrac i igrao napadački fudbal preko krila koji mu svakako leži. A da ne pričam da bi ga dočekalo i pola reprezentativnih drugara, bukvalno imamo koloniju Francuza u ovom trenutku. 😂

avatar
Badr Hari
Saturday, 08.02.2020
17:33

Što se nije ugledao na svoga idola pa spucao glavom Perišića ili Mandžukića u Rusiji, možda bi ga PSG pustio odmah nakon SP? Ovako teško do nikako. :D

avatar
Liga BBVA
Saturday, 08.02.2020
17:02

Od te priče nema ništa. Kako se odlazi iz PSG-a, kluba kome novac ama baš ništa ne znači? Da bi te prodali moraš biti Lucas Digne, Lo Selso, Nsoki, Krychowiak ili max. David Luis u poodmaklim godinama. Ako si neka faca (bez obzira na godine) onda možeš da odeš samo kao slobodan igrač po isteku ugovora, poput Ibre, Dani Alvesa, Bufona, pa čak i jednog Rabiot-a. Ali ako si faca i imaš važeći ugovor onda nikako, sve i da odbiješ da igraš i sediš na tribinama.