Donarumina tuga, svega ovoga ne bi bilo da je poslušao Rajolu...

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 22. mart 2018.

  • 09:24

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Sve ovo se ne bi desilo da je Pera otišao pravo u policiju, govorili su u crtaću o Peri Detliću. Nije slušao savete, kao ni Điđi Donaruma koji je sada baš u neugodnoj poziciji...

Donarumina tuga, svega ovoga ne bi bilo da je poslušao Rajolu...
Foto: Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP
Sve se ovo ne bi desilo da je Donaruma poslušao Mina Rajolu, makar tako smatra menadžer golmana Milana. Umesto toga, popustio je pod pritiskom porodice, potpisao ugovor sa Milanom, sada je daleko od velikih stvari.

U klubu nisu zadovoljni, brani mnogo slabije nego prošle sezone, mada su oscilacije očekivane.

Problem je ipak drugačije prirode, Milan će u slučaju da se ne kvalifikuje za Ligu šampiona probati da proda golmana, već su angažovali iskusnog Rejnu.

Klauzula o kojoj se pričalo, 40 miliona, ako se "Rosoneri" ne domognu LŠ izgleda nije ubačena u ugovor, ali bi ga za toliko prodali, piše "Gazeta", kako bi pokrili gubitke zbog neigranja u evropskom elitnom takmičenju.

Samo, postoji problem, niko neće da ga kupi.

Planove je pokvario Alison Beker. Naime Brazilac je pokazao da je u ovom trenutku bolji golman, pa vodeći klubovi žele njega, a ne Domarumu.

Doduše, ako Roma odoli napadima, PSŽ bi verovatno na kraju kupio Donarumu, ali čak ne ni za 40 miliona evra, ponudili bi, kako tvrde Italijani tek tridesetak, što bi Milan odbio.

Sa druge strane, čak i Real bi pre kupio Bernda Lena kako ne bi sarađivao sa Rajolom, a i Čelsi, čak da ode Kurtoa, ima druge ideje kada su čuvari mreže u pitanju.

Atletiko ima Oblaka, probaće da zadrži Slovenca, Juve je već odbio Rajolu, oni su izabrali Šćešnjog, pa situacija oko Donarume postaje prilično napeta, čak ni on sam više ne želi da ostane u Milanu.

Možda je rešenje Napoli, povratak kući, ali to su tek nagađanja, kontakta između klubova nije bilo, Napoli pokušava da završi posao sa Perinom iz Đenove.

Pre samo godinu dana bio je najtraženiji golman sveta, mogao je da uzme kao slobodan igrač oko 12 miliona evra po sezoni i dobije sve u PSŽ, sada ima 6 u Milanu, nezadovoljan je, navijači su protiv njega, a porodica je razočarana u neispunjena obećanja Milana, kapitensku traku, ali i to da je klub znao kakve se uvrede na račun braće Donaruma spremaju sa južne tribine "San Sira" i ništa nije učinio da to spreči...

Da je samo poslušao Rajolu...
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari