Donarumina tuga, svega ovoga ne bi bilo da je poslušao Rajolu...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 22.03.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net

Sve ovo se ne bi desilo da je Pera otišao pravo u policiju, govorili su u crtaću o Peri Detliću. Nije slušao savete, kao ni Điđi Donaruma koji je sada baš u neugodnoj poziciji...

Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP
Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP

Povezane vesti

Sve se ovo ne bi desilo da je Donaruma poslušao Mina Rajolu, makar tako smatra menadžer golmana Milana. Umesto toga, popustio je pod pritiskom porodice, potpisao ugovor sa Milanom, sada je daleko od velikih stvari.

U klubu nisu zadovoljni, brani mnogo slabije nego prošle sezone, mada su oscilacije očekivane.

Problem je ipak drugačije prirode, Milan će u slučaju da se ne kvalifikuje za Ligu šampiona probati da proda golmana, već su angažovali iskusnog Rejnu.

Klauzula o kojoj se pričalo, 40 miliona, ako se "Rosoneri" ne domognu LŠ izgleda nije ubačena u ugovor, ali bi ga za toliko prodali, piše "Gazeta", kako bi pokrili gubitke zbog neigranja u evropskom elitnom takmičenju.

Samo, postoji problem, niko neće da ga kupi.

Planove je pokvario Alison Beker. Naime Brazilac je pokazao da je u ovom trenutku bolji golman, pa vodeći klubovi žele njega, a ne Domarumu.

Doduše, ako Roma odoli napadima, PSŽ bi verovatno na kraju kupio Donarumu, ali čak ne ni za 40 miliona evra, ponudili bi, kako tvrde Italijani tek tridesetak, što bi Milan odbio.

Sa druge strane, čak i Real bi pre kupio Bernda Lena kako ne bi sarađivao sa Rajolom, a i Čelsi, čak da ode Kurtoa, ima druge ideje kada su čuvari mreže u pitanju.

Atletiko ima Oblaka, probaće da zadrži Slovenca, Juve je već odbio Rajolu, oni su izabrali Šćešnjog, pa situacija oko Donarume postaje prilično napeta, čak ni on sam više ne želi da ostane u Milanu.

Možda je rešenje Napoli, povratak kući, ali to su tek nagađanja, kontakta između klubova nije bilo, Napoli pokušava da završi posao sa Perinom iz Đenove.

Pre samo godinu dana bio je najtraženiji golman sveta, mogao je da uzme kao slobodan igrač oko 12 miliona evra po sezoni i dobije sve u PSŽ, sada ima 6 u Milanu, nezadovoljan je, navijači su protiv njega, a porodica je razočarana u neispunjena obećanja Milana, kapitensku traku, ali i to da je klub znao kakve se uvrede na račun braće Donaruma spremaju sa južne tribine "San Sira" i ništa nije učinio da to spreči...

Da je samo poslušao Rajolu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 23.03.2018
11:43

xaxaaxaxa jos jedan u nizu tekstova :D :D :D....zasto niko ne napise da donaruma ne gubi nista cak i ako ostane u klubu narednih pet sezona???!

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 22.03.2018
18:14

A sad je 40 miliona Hahaha Koje si dno.

avatar
jv
Thursday, 22.03.2018
16:25

Nezahvalno derište. Milan ga je stvorio, a on mu zabio nož u leđa i okrenuo se Rajoli. Dolazi Rejna, sada će se videti ko je bolji i da li je mali materijal za šampiona ili novi Baloteli. Samo Rajola je danas pročitan, sve je teže uvaliti trulu jabuku, i mnogi timovi više ne žele da sarađuju sa njim.

avatar
rosen.manutd
Thursday, 22.03.2018
15:21

Da se nadovezem, koji klinac dobija priliku da igra sa 16 godina? I to da bude standardni prvotimac? Milan i Sinisa su zasluzni za njegovu karijeru, a da nije Rajole niko ne bi pricao o njegovom odlasku niti bi on razmisljao o odlasku.

avatar
rosen.manutd
Thursday, 22.03.2018
15:19

Da nije Rajole niko ne bi pricao o njegovom odlasku. Bio bi ikona kluba. U to sam siguran.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 22.03.2018
13:18

..sve sto mu se desava je u potpunosti zasluzio on i roditelji,jos od potpisivanja ugovora sa Interom kao klinac pa ponistavanja istog posle 12 sati,do maltretiranja Milana,brata parazita,ucenjivanja... sad je samo jedan prosečan golman,kojem otprilike svaki 4-ti gol ide na dušu!

avatar
Thursday, 22.03.2018
13:14

Дечку је тек 19 година и пред њим још како може да буде велика каријера ! И зашто уопште мора већ сад у неки од клубова који се бори за примат у Европи ? За њега има времена, а тај Рајола је вазда био штета за клубове и да је среће да га се уопште Милан отараси на време !

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 22.03.2018
12:47

Milan propada i povucice i njega i sve ....

avatar
Mino Rajola
Thursday, 22.03.2018
12:40

Kad mediokriteti misle da menadžer treba da pomaže klubu a protiv svog klijenta. Juve laže. Uzeće Donarumu. Samo se prave mrtvi.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 22.03.2018
18:15

Pocelo leto za tebe...

avatar
Phenomenal
Thursday, 22.03.2018
11:23

Brani onoliko koliko i jeste, to je njegov realni kvalitet. To sto Rajola ume da nasminka svoje klijente i dize ih u nebesa ne znaci da oni vrede toliko (Baloteli, Pogba, Donaruma)... Nekada si morao da zasluzis da igras za veliki klub a danas se ti klubovi uliziju razmazenim klincima i mole ih...

avatar
amigo999
Thursday, 22.03.2018
11:20

Picamajstor mu je i zamutio supu. Milan ga je stvorio, dao mu mogucnost da sa 18 god zaradjuje 6 mE po sezoni i nevalja mu. Koji jos vrsnjak je dobio takvu sansu? Treba da kupi poklone Sinisi Mihajlovicu i Milanu jer su ga oni stvorili. Inace bi poceo karieru u seriji B par sezona , pa onda u sriu a na veliku scenu da se pokaze. Mihajlovic i Milan su ga ekspresno stavili na veliku scenu. Da ima imalo obraza, nogirao bi picamajstora i bio zahvalan Milanu i Mihajlovicu.

avatar
Aleksandar Sale Kis
Thursday, 22.03.2018
11:20

Sta god mislili o Rajoli, najbolji agent na svetu. Njegov posao je da brine o svojim klijentima a ne o klubovima, jos nijednog nezadovoljnog klijenta nije imao, cak je i Baloteliju nasao klub...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 22.03.2018
11:56

to ja tvrdim godinama Rajola je vrhunski menader i s njim svaki igrac prode sjajno financiski naravno a sad kakav je covjek u to ne ulazim ali da sam ja igrac molio bi ga na koljenima da me zastupa

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 22.03.2018
13:19

..pored Mendeša nikako ne moze bit najbolji agent!

avatar
Mangus
Thursday, 22.03.2018
10:32

Rajola je nemilosrdan prema klubovima, ali do sad he ispadalo da je za svoje klijente uvek vukao prave poteze, kolikk god se klubovima ne svidjali. Donaruma moze da se muci sad, dobar je, ali dzabe, ispada da je svima rezervna opcija