Donarumi vreme isteklo, sledi ono najgore!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.10.2018.
11:13
Izvor: Sportske.net

Od priča da je novi Bufon do toga da kiksira kad je najvažnije. Sledi neizbežno?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Naravno, posle poraza u "Madonini", Italijani su razapeli na krst Điđija Donarumu.

Navijači Intera se slade, Milanovi su besni, Juventusovi podsećaju na one priče da je Donaruma naslednik Bufona.

Posle očajne prošle sezone činilo se da je odlaskom Kineza i novim, boljim odnosima Rajole sa fudbalskim legendama koje su se vratile u klub i sam golman dobio mirnoću, ali derbi je pokazao da se grdno varaju.

Donaruma greši u najvažnijim utakmicama, setimo se Arsenala prošle godine u LE ili Juventusa u finalu kupa. Sada je poklonio Interu pobedu, pa se mnogi pitaju hoće li upravo on koštati Milan borbe za Ligu šampiona.

Podsetimo, mladi golman koga je sa 16 godina u vatru bacio Siniša Mihajlović prima šest miliona godišnje, jedan je od najplaćenijih golmana na svetu, a daleko od toga da je pokazao da zaslužuje taj novac.

Pritisak na Gatuza raste, videćemo hoće li sada prvi golman Italije izgubiti mesto među stativama, mnogi smatraju da je veteran Rejna koji je stigao iz Napolija zaslužio šansu i da je bolji golman od Donarume.

Slična situacija bila je u Milanu pred kraj veka, kada je Zakeroni povukao neočekivani potez i klupsku legendu Sebu Rosija preselio na klupu i šansu pružio Abijatiju. Tada je Milan, neočekivano, 1999. uzeo titulu.

Sada neće sigurno, ali bi promena na golu možda mogla da znači bolje dane za "Rosonere", mada nije fer sve svaliti na golmana, Milan je limitiran, videlo se sinoć, i da su sačuvali 0:0, ovaj tim zaista ne može daleko...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Mldenovic
Monday, 22.10.2018
21:22

Donaruma ostareo, dosao pred kraj karijere, dosta je poziveo sa ovih 19 godina HAHAHAHAHAHAHA

avatar
rossonero_t
Monday, 22.10.2018
21:01

Donarumi je vreme isteklo. Da. (lik ima 19god)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 22.10.2018
15:40

biti mlad I dobar golman je jedna stvar a preci u top klasu je za neke nemoguca misija Casiljas je u ovim godinama to vec bio Gigi isto Od ovih danasnjih Oblak je taj ali Donaruma ni bilizu

avatar
Mak-Juventino
Monday, 22.10.2018
13:04

Donarumi nije isteklo vreme , njegovo vreme tek dolazi ! To sto je prerano 'izgoreo' i sto prima totalno nezasluzeni 6 milki god. nije njegova krivica ! Jos je tinejdjer , jos uci , ne treba da ima zagarantirano mesto u prvih 11 , ali da je gotov i da je ovo sve od njega , gluposti

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 22.10.2018
11:47

Ko kaze da sigurno necemo, pobedimo sve do kraja i imamo neke sanse:-D Reina je sigurno bolji golman od malog (mislim da ce uvek i biti bolji tj. da ovaj u svom zenitu nece nadmasiti Pepea) koji prakticno prima sedam miliona jer klub izdvaja i ''tricavih'' milion evra za njegovog starijeg brata. Reina- ?????, Kaldara, Romanjoli, Rodrigez- Kesi, Biglia- Suso, Calhanoglu, Laksalt/Kastiljeho- Iguain. Klupa za LE: Donaruma, drugi desni bek, Musa, Baka, Bona, Kasti ili Laksalt (zvuci kao neki lek, da ne kazem kao laksativ), Kutrone. Taj tim treba uigravati na sva tri fronta na kojima nastupamo uz mozda samo neke male varijacije na temu, a na zimu, ko dodje, dosao je.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 22.10.2018
11:42

Najlakse je okriviti golmana, da je pogresio, pogresio je. Ali ja mu ne zameram koliko Gatuzu za kukavicku igru, 5:0 da su izgubili ne bih nista rekao, ali odigrati derbi na 0:0 je tragedija. Sta je mislio kada je uveo Kutronea i poslao ga na krilo!? Kasteljeho koji ne dobija sansu bi mozda nesto vise i uradio, pogotovo poslednjih 15 min kada su i Inter i Milan pokusavali sa nekim polu kontrama da postignu gol. Glavni krivac je Gatuzo i tacka. Ako je pametan da vec u sledecem kolu izbaci Bonaventuru, Calhanoglua povuce nazad a na krilo stavi Kasteljeha, pa da vidimo dal to deluje.

avatar
ISTINA BOLI
Monday, 22.10.2018
11:31

Ove godine,Juventus ce biti prvak,Napoli i Inter 2 i 3 mesto,a za 4to mesto,borice se Lacio,Fiorentina i Milan,jer mislim da Roma bas nema sanse,tako da,ako Milan ne bude bolji od 2 presmesna kluba sa nikakvim igracima kao sto su Lacio i Fiorentina,zelim im bar jos 10 godina bez LS!

avatar
Agent Provocateur
Monday, 22.10.2018
11:28

Mihajlovic je majstor ali ocigledno da njegovi klubovi nisu znali da to iskoriste. Kada je hajpovao donarumu trebalo ga je prodati na prvu jacu ponudu isto vazi i za belotija. Uzeti 50 - 60 miliona za nekog od njih je magija, za taj novac moze da se dovede deset takvih golmana.

avatar
MarioJ
Monday, 22.10.2018
11:19

Imao je i par dobrih intervencija