Donaruma otkrio čiji broj mu je najbitniji i šta mu je Bufon rekao!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 14.10.2018.
23:37
Izvor: Sportske.net

Italijanski golman otkrio i šta mu je Bufon rekao nakon poraza u finalu kupa.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Golman Milana i italijanske reprezentacije je dao intervju za "ESPN".

Donaruma je jedan od najboljih golmana na svetu, a tek mu je 19 godina. On je za prvi tim Milana debitovao sa samo 16 godina, a već ima 132 nastupa za prvi tim, kao i 9 nastupa u dresu reprezentacije.

Povezivao se sa Realom, ali će verovatno još dugo ostati u dresu Milana, a navijači se nadaju da će on biti jedan od onih legendarnih igrača koji će završiti karijeru a da su nosili dres samo jednog tima.

"Najluđi broj u mom telefonu? Broj moje devojke. Šalim se, verovatno broj mog agenta. Kritike? Kada ljudi počnu da me kritikuju, moja majka pobesni", rekao je mladi golman kroz osmeh.

"Skok? ništa se nije promenilo, ja sam više ili manje isti kao i ranije. Stigao sam u prvi tim vrlo brzo i to mi je pomoglo da sazrim kako u glavi, tako i na terenu."

"Bufon? Nakon poraza od 4:0 u finalu kupa Italije, on mi je rekao da ostanem miran. Ja ga od tad gledam drugim očima, kako na terenu, tako i van njega. Nikada neću moći dovoljno da mu se zahvalim.

Rekao mi je: 'Budi miran, budi borac, ustani kad god padneš na zemlju', to mi je pomoglo mnogo", rekao je golman "Rosonera".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke