"Don" Kapelo se vraća iz penzije, na mesto najvećeg uspeha?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.02.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

Povratak Don Fabija?

Epa/Hans Punz
Epa/Hans Punz

Povezane vesti

Izgleda da će Fabio Kapelo ponovo na posao. Iako je rekao da se penzionisao, "Don" bi mogao da se vrati na mesto uspeha. Naime, kako se priča, njega je kontaktirala grupa "Fridkin" koja će preuzeti Romu i razgovarali su o mestu direktora kluba. Jasno, proslavljeni trener bi bio spreman da uskoči ako Roma ne popravi rezultate i Fonseka izgubi posao.

Ljudi koji će kupiti klub od Palote, porodica Fridkin, planiraju velike organizacione promene, a ceh će platiti direktor Đanluka Petraki.

Klub nijednog trenutka neće dozvoliti, prema pisanju rimskim medija da prodaje najbolje igrača, i Pelegrini i povređeni Zaniolo ostaće stub tima, a Teksašani koji će biti novi vlasnici su dovoljno finansijski moćni da odole ponudama većih klubova, pa izvesno je, Romu čeka mirniji period...

Kapelo je sa Romom osvojio titulu početkom veka, tačnije to je jedina titula Rimljana u ovom stoleću, a pre toga Roma je bila šampion samo 1983. i na početku četrdesetih, pre nego što je Italija ušla u rat.

Kapelo smatra tu titulu svojim najvećim uspehom, iako je osvajao trofeje sa Milanom i Juventusom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Thursday, 13.02.2020
03:07

Dajte ovog covek, onda cemo napadati kao osice, covek da moze i golmana bi u napad stavio! Ajde Fabio dodji i pomozi nam da se malo konsolidujemo!