Dolaze večeras na "Meacu", imaju boljeg igrača od Ikardija, ovo nećete videti ni na PES!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.12.2017.
09:33
Izvor: Sportske.net

Odlično se zabavljaju, imaju i razlog, za njih to je utakmica života, a ako ništa, već su pobedili, u duhovitosti!

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Inter večeras startuje u kupu Italije, to je jasno takmičenje od sekundarnog značaja za lidera šampionata, Spaleti će odmarati ključne igrače, a rival je trećeligaš Pordenone.
Ovaj klub sa severa Italije se baš dobro zabavlja proteklih nedelja na svoj i Interov račun pred meč na "Meaci", za većinu njih to će biti utakmica života.

Pordenone je izbacio istu parolu kao Inter, "Nikada nismo bili u Seriji B", i u pravu su, nikada nisu stigli do druge lige.

Ali, najzanimljivije je poređeje između napadača Emanuelea Beretonija i Maurita Ikardija.

Pordenone je utvrdio da je njihov vremešni centarfor u nekim stvarima legenda za najboljeg strelca i kapitena Inter.

Pazite sad ovo.

Beretoni je igra u Ligi šampiona, Ikardi nije. I zaista, kao klinac, ovaj momak je počeo karijeru u Laciju i odigrao meč protiv Sparte u evropskoj eliti. To je ona sjajna šampionska generacija "Orlova", tada mu je pružena šansa, ali nikada više nije odigrao ni minut. Kasnije se seljakao širom Italije.

Beretoni je postigao gol u finalu Intertoto kupa, Ikardi nije. Delom i zbog toga što je Maurito bio klinac kada je takmičenje ugašeno, ali kao igrač Peruđe, 2003. Beretoni je zaista dao gol u pobedi nad Štutgartom od 2:0, kada je tim iz Umbrije u oba meča pobedio Nemce i plasirao se u Kup Uefa.

Uz to Beretoni je postizao po dva gola u trećoj ligi, igrao je ove sezone u kupu, za razliku od Ikardija, i na kraju ima po dva ista slova "dopijete" u prezimenu.

U klubu kažu da obavezno pogledate meč, jer ne možete ovo da vidite ni na Plej Stejšnu, a zamolili su Inter da sve shvati kao šalu i da Ikardija ostavi na klupi...

Sam grad je u transu, kako kaže pomenuti Beretoni niko ne priča ni o čemu drugom, a on je jedini od svih igrača Pordenonea koji je igrao na "Meaci" i to četiri puta u dresu Peruđe.

U Italiji je hladno, ali to neće sprečiti oko 3000 navijača iz ovog grada da dođu u Milano da bodre svoj tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Tuesday, 12.12.2017
11:53

Kraljevi,veceras dvojka

avatar
cesolointer
Tuesday, 12.12.2017
14:55

kao sto ste pricali da ce juve pokidat Inter :) pozz

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 12.12.2017
11:10

E zbog ovoga su bitna kup takmičenja, momci koji igraju praktično rekreativno će dobiti šansu da igraju protiv Intera, pa makar i rezervne postave :)))))

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 12.12.2017
11:04

Od sad imam svoj omiljeni klub iz nizih rangova! :D