Dolazak Ronalda promenio sve u Torinu, Italijan nema ništa protiv!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.08.2018.
19:30
Izvor: Sportske.net

Nismo ni sumnjali da će dolazak Portugalca u Juventus promeniti mnogo toga u klubu.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Federiko Bernadeski spreman da preuzme novu ulogu u veznom redu s obzirom da je paklena konkurencija u ofanzivnom delu rostera "Stare dame".

Alegri razmišlja da mladog Italijana upari sa Pjanićem i još nekim od defanzivno nastrojenih veznjaka Kedirom, Džanom ili Matuidijem kako bi dobio više na kreativnosti u samom veznom redu, pisali smo o tome već.

Popularni "Berna" nema ništa protiv toga.

"Uradiću šta god mogu kako bih bio od koristi mom timu, mislim da nova pozicija i odgovora mojim karakteristikama. Kada treba da učite vi učite, kada treba da trčite vi trčite", objašnjava strelac pobedničkog gola na Bentegodiju.

U sledećem kolu očekuje ih derbi sa Lacijom na Alianc stadionu u Torinu.

"Jedva čekamo da zaigramo pred našim navijačima, Lacio je jak tim tako da očekujem veoma tešku utakmicu", završava svoju izjavu Bernandeski.

Dolazak Ronalda svakako utiče na promenu igre Juventusa, a na Alegriju je da nađe dobitnu formulu.

Slatke muke za italijanskog stručnjaka.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko 90
Tuesday, 21.08.2018
19:36

Ako Bog da da predje u vezni red konacno cemo imati neku kreaciku u istom.. Svako ko prati Juve vidi da vezni red rana ovog tima, igraci su staticni ne krecu se dovljno ne prave visak ne ubacuju se ka napadu, ne prave neki driblig u napred da stvore prostor svojom saigracima itd.. Alegri je o ovome govorio par puta, a u mecu protiv Chieva videlo se koliko je ulazak Berne doneo...

avatar
MarioJ
Wednesday, 22.08.2018
11:53

Juventus nije Barselona to utuvi' u glavu.

avatar
MarioJ
Wednesday, 22.08.2018
22:09

Pjanic je u top 5 plejmejkera svijeta dakle top klasa na svojoj poziciji. Isto tako Belz Matuidi je jedan od najboljih defanzivnih veznjaka svijeta i startrt u onako mocnoj Francuskoj na Mundijalu. Bentakur ako dobije prostor takodje jer je klasa vidio si na Mundijalu u dresu Urugvaja odusevio sve. Kedira je zahvalan i koristan igrac ogromno iskustvo i sjajna karijera, Kan isto kao Kedira ali daleko mladji sto je super. Zakljucak: Pjanic i Matuidi top klase i eto slozicu se jos jedan bi trebao. Ali napominjem opet Rodrigo Bentakur.

avatar
Marko 90
Wednesday, 22.08.2018
18:35

Ovaj vezni red je prosek za kalibar Juventusa, svaka bolja ekipa nas naigra u istom.. Zato Alegri je ovog leta zahteoveo jednog top veznog Pogba priv izbor pa posle SMS koga Max isto ceni... Max nije fan Pjanica,ako je jednog Pirla oterao iz Milana koji da se nelazemo nekoliko klasa bolji igrac a slicno igraju ..Max gotivi drugacije vezne zato i najvise hvali Khediru evo jedan citat posle mece sa Chievom.. Mi smo najbolje delovi u veznom redu protiv Reala jer Khedira dominarao i krila i bekovi su isto igrali ludo..

“Khedira je igrač bez zamjerke. Prošle sezone zabio je devet golova i danas je odmah zabio također. Čuo sam mnogo kritika na njegov račun, ali on uvijek odgovori na terenu. On je jedan od onih igrača koji razumiju tempo utakmice i fali vam kada nije na terenu.”