Dolazak jednog čoveka iz Londona menja sudbinu Gatuza?

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.09.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Italijani uveliko pišu o tome.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Milan je na pragu velikih promena, a ključna bi mogla da bude dolazak jednog od najuticajnijih ljudi u Arsenalu.

Šta bi to trebalo da znači za Đenara Gatuza?

Italijan je već dugo neizvestan na klupi "Rosonera", čelnici kluba su se okrenuli Antoniju Konteu onog trenutka kada je dobio otkaz u Čelsiju.

I bez obzira na sve to i veoma težak raspored na početku sezone (Roma i Napoli), nekadašnji vezista je na dobrom putu da izgradi sasvim dobar tim i atmosferu oko njega.

O Gatuzovoj budućnosti oglasio se i privremeni predsednik Milana Paolo Skaroni.

"Gatuzo nema šta da brine, ostaje sa nama. On je moj trener - prvo jer radi veoma dobar posao, a drugo jer je veoma ozbiljan radnik, sa njim nema šale."

"Ne mogu da pričam šta će biti u budućnosti, niti o Ivanu Gazidisu jer on i dalje ima posao, ne bi bilo fer prema Arsenalu"
, kazao je Skaroni.

Uveliko se priča o tome da li bi Gazidis voleo da vidi novog trenera na klupi Milana kada stigne na sever Italije, ali osim Kontea ne postoji ozbiljniji kandidat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 14.09.2018
14:45

ostavite mambu

avatar
Uncle Fester
Friday, 14.09.2018
14:42

Ko god malo bolje prati novosti u Italiji zna da Gazidis ne dolazi da se u Milanu bavi sportskim pitanjima i problemima već će isključivo biti zadužen za finansije kluba i marketing, a sve u cilju da poveća godišnje prihode Milana, jer je on stručnjak u toj oblasti i za isto je bio zadužen i u Arsenalu tako da ove priče oko trenera su izmišljotina nekih novinara kako bi se navijači ložili!!!

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Friday, 14.09.2018
12:25

Nece valjda Gazidis da smenjuje trenera, neka mu nasi posteno uruce otkaz ukoliko zasluzi!

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.09.2018
12:17

Arsenal nije uticajan klub vec vise od decenije tako da nikakav dolazak bilo koga iz Arsenala u Milan, istorijski mnogo veci i uspesniji klub od Arsenala, ne bi bio sta ja znam kakva vest. Sta ce taj Gazidis da radi u Milanu kad u Arsenalu nista nije uspeo a realno Italija ove godine grmi koliko su se klubovi naostrili i pojacali.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 14.09.2018
13:49

Ako Arsenal nije uticajan sta tek onda reci za Milan?Arsenal je redovno igrao LS a u zadnje vreme LE dok milana u evropi nije ni bilo

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 15.09.2018
14:28

koliko se secam taj isti arsenal je nakantao milan prosle sezone...

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.09.2018
15:54

Poslednja ozbiljna titula Arsenala je PL 2004 a Milana titula iz 2011 a pre toga LS 2007 sto znaci da ni jednih ni drugih nema vec neko vreme ali cinjenica da presipanje iz supljeg u prazno ne daje rezultate. Dalje redovno igrati ligu sampiona da bi te neko kantao 5-0 ili 6-0 da onda izjavljuju igraci Bajerna i Barse kako gotive kada izvuku Arsenal, to je blamarozno