Dojadilo im? Hoće li Kristijano Ronaldo platiti ceh zbog sebičluka?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.11.2020.
10:47
Izvor: Sportske.net

Često mu zameraju istu stvar, koliko ima istine u ovim pričama...

EPA-EFE/CLAUDIO PER
EPA-EFE/CLAUDIO PER

Povezane vesti

Nije tajna, Kristijano Ronaldo vidi samo gol. I juče je u remiju Juventusa protiv Lacija u nekoliko situacija umesto da doda loptu Kuluševskom ili Morati sam završio akciju. Jasno, niko ne sme ništa da mu kaže, tim pre što bez njega u timu Juventus ne može da pobedi gotovo nikoga, makar je to slučaj ove sezone.

Ali, katalonski "Sport" tvrdi da je Pirlo nezadovoljan sebičlukom Portugalca, da mu je zamerio i posle meča u Budimpešti da pokušava sve sam. Tada je Pirlo rekao Kapelu, u izjavi za "Skaj Italija" da napadači moraju da budu manje egoistični i da bi to pomoglo da se dotuče protivnik. Iako nije pomenuo imena, jasno da je mislio na Ronalda jer se Morati ne može prigovoriti egoizam.

Nastavilo se juče u Rimu, Ronaldo jeste dao gol, ali da je malo manje mislio na svoje rekorde, verovatno bi upisao neku asistenciju i timu otvorio put do pobede. Zatim se povredio, pa je ušao Dibala koji je bio očajan izgubio loptu posle koje je Juventus primio gol u poslednjoj sekundi.

Juve je propustio priliku da se približi Milanu i ima četiri boda manje od "Rosonera" koji takođe nisu pobedili.

Da se vratimo Ronaldu.

Juve želi da podmladi tim, da smanji izdatke kada su plate u pitanju, a Ronaldo zarađuje pet puta više od Dibale koji je drugi najplaćeniji u ekipi. Doduše, De Lihtu progresivno raste plata i on će sledeće godine biti na 11 miliona evra godišnjih prihoda.

Portugalac ima ugovor do 2022. pričalo se da će mu ponuditi da završi karijeru u Juventusu, ali Pirlo navodno misli drugačije, smatra da Ronaldo guši egoizmom mlađe saigrače i da bi Juventus trebalo da krene drugim putem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 10.11.2020
09:00

Još jedna izmišljena priča. Nije Pirlo lud da na ovaj način otvara frontu protiv Ronalda, posebno ne u ovoj fazi sezone.

avatar
Bádr Hari
Monday, 09.11.2020
23:27

on treba da plati zbog toga sto je nama fanovima Messija unistio detinjstvo. :D

avatar
BlueBoy84
Monday, 09.11.2020
17:37

Bez Ronalda nema gola za d j ubrentus. Idi Ronaldo molim te . PSZ , City i MU te čekaju rasirenih ruku. Bez njega teško i u top 4 italije

avatar
Amalainter
Monday, 09.11.2020
16:11

Da a traze 💯 miliona.. 😂 Hocete ga prodati malo sutra..da bog da propali kao barseloneta

avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.11.2020
16:08

Svaki dan sve vece lupetanje

avatar
juvealexx
Monday, 09.11.2020
15:06

Prije će Pirlo otići iz Juventusa nego C Ronaldo pogotovo ako Juventus ne izbori ni plasman u LP iduće sezone a to se lako može dogoditi ,jer igra Juventusa pod pirlom ne obećava , uz podatak da nismo dobili ni jednu "jaču" utakmicu ne računajući Napoli "za zelenim stolom"

avatar
Badr Hari
Monday, 09.11.2020
13:37

Pirlo ne zna šta priča. Sebičluk? Egoizam? Gde li je to video? Reč je o posvećenosti, predanosti, želji za uspehom, profesionalizmu itd. :D Normalno je da sve pokušava sam jer sve sam osvaja, a igra sa panjevima. Uostalom kako Pirlo misli da on da gol ako ne šutira bar 157 puta ka golu protivnika? I koga uopšte zanima da li je Juve pobedio ili izgubio ako on uspe da postigne gol? I kako da ne misli na svoje rekorde kada zna da će svakim postignutim golom srušiti/postaviti bar 4 rekorda? Na njemu je samo da postigne bar jedan gol iz 157 pokušaja, a marketing će posle toga videti koje je sve rekorde tim golom porušio/postavio i kako je dokazao da je najbolji svih vremena u galaksiji, a i šire. Uostalom ko je osim njega uspeo da sam osvaja trofeje namenjene klubovima i reprezentacijama i ko osim njega ima 4 puta više postavljanih/oborenih rekorda od broja datih golova? :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
11:55

Zlatan Ibrahimovic likes this.