Dočekasmo i Solankea, ovakav Lester ne zaslužuje LŠ, "brejk" lopta za Junajted!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 12.07.2020.
22:02
Izvor: Sportske.net

Bornmut uhvatio poslednji voz u borbi za opstanak, ali šta se dešava sa Lesterom?

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Bornmuta pobedili su na svom stadionu ekipu Lestera rezultatom 4:1 (0:1) u 35. kolu Premijer lige.

Večeras smo videli ludu utakmicu u kojoj je Lester poveo golom Džejmija Vardija, ali je onda primio četiri komada posle gomile gluposti i propustio priliku da ponovo preuzme treću poziciju.

Nakon što je Vardi postigao pogodak posle katastrofalne greške odbrane Bornmuta, usledio je potpuni šok u nastavku.

U 65. minutu glupost odbrane gostiju, Stanislas je oboren u šesnaestercu i upravo on uzima odgovornost i daje za 1:1.

Samo dva minuta kasnije, Dominik Solanke je postigao svoj prvi pogodak u Premijer ligi, nakon čega je usledila nova glupost gostiju. Sojunču je u mreži šutnuo namerno Vilsona i pokosio ga, a sudija mu pokazao opravdani put u svlačionicu.

Lester je u tom momentu ispustio prednost, gubio i ostao sa igračem manje.

Tu nije bio kraj, pošto je u 83. minutu Džoni Evans postigao autogol za nedostižnih 3:1, da bi potom Solanke u 87. postavio konačnih 4:1.

Bornmutu sada preostaje samo čudo da pokuša da opstane, i verovatno mora da osvoji još šest od mogućih devet bodova, a u narednom kolu ide na Etihad Mančester Sitiju.

Lester je i pored poraza ostao na četvrtom mestu, ali će pasti na peto ako Junajted sutra pobedi Sautempton na svom stadionu.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Sunday, 12.07.2020
22:44

Ovo je slika i prilika Rodzersa koji je vodio Liverpul, kad je bilo napotrebnije, ekipa poklekne. Njegove ekipe ce igrati lep fudbal, ali nikad nece biti trener za veca dela, sto je okej.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 12.07.2020
22:42

Bez obzira što navijam za Liverpool i što bi ovo značilo da će moći da privuku bolje igrače volio bih Junajted u LŠ da udje prije ovog raspalog Lestera koji je imao sve u svojim rukama. Kako god da okreneš bolje je da Junajted koji je veliko ime igra nego Lester koji uz svo dužno poštovanje ne može ništa u LŠ, a i prije bih gledao neku utakmicu Psg Junajted ili Napoli Junajted nego ti timovi protiv Lestera

avatar
Savoa
Sunday, 12.07.2020
22:11

Sta uradi Lester, jezivo, Rodzers kad se lomi izgubi kompas. Ako pobede Sefild u sledecem kolu, mogu necemu da se nadaju, ali moraju u zadnjem da dobiju Man Utd ili da Wolves otkine bodove Celziju, takodje moraju da navijaju i za Liverpul protiv Celzija.

avatar
Le Tissier
Sunday, 12.07.2020
23:16

Mislim da nije toliko do Rodzersa koliko do toga da su tri najkonstantnija igraca pored Sojuncija i Vardija, Pereira, Cilvel i Medison povredjeni i da je zbog toga morao da menja formaciju za koju ih nije uigravao.

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 12.07.2020
22:06

lester odigrao 2 pol kao celsi eto u celsijevom stilu su primili sva 4 gola.. a protivnika usere da oprostite na izrazu..(ovaj poraz od sefilda su zasluzili ali traljavost odb kod svih golova iz meca u mec pokazuju sto je prioritet da se kupuje.. poz i fala bormutu za ovu pobjedu jer celsi sad opet ima sve u svoje ruke..

avatar
Devil born 1878
Monday, 13.07.2020
02:18

Hahahaha, junajted ima sve u svojim rukama, kakav celzi

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 12.07.2020
22:03

Dobro sta je ovo kakve ovo crne magije baca celsi, ne bi me cudilo i da mi sutra izgubimo sa dva igraca vise, promasenim penalom, 10 suta u okvir i primljenim golom iz jednog suta protivnika, znaci ne verujem koliko sreca miluje plastikanere

avatar
Fan Celsija
Sunday, 12.07.2020
22:34

Sreća prati hrabre 😂😂

avatar
_mladen_
Sunday, 12.07.2020
22:45

Aaa nemoj da brines, ako prigusti tu su sudije i var. :D