Dobro je Brendane, nemoj da urekneš Lazara...

Autor: Miloš Marković
utorak 13.01.2015.
12:12
Izvor: Sportske.net

Dočekao je svojih pet minuta Lazar Marković, ali i Brendan Rodžers koji se kritičarima naslađuje u lice.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Od prvog dana Markovićevog dolaska u Liverpul, Brendan Rodžers je insistirao na tome da će mladi Srbin biti veoma dobro pojačanje za taj klub, te da brzonogi fudbaler poseduje ogroman kvalitet i potencijal.

Njegove reči su dočekane na nož slabim partijama bivšeg igrača Benfike, koji se nakon perioda kalimatizacije i navikavanja na nove uslove, opušta i pokazuje svoje pravo lice.

Sve je počelo od Bazela.

Iako je dobio crveni karton, Marković se okuražio, prikazuje potrebnu fudbalsku drskost, preuzima odgovornost, a kruna je došla za vikend kada je postigao prvenac i pogodio prečku u akciji koja i dalje izaziva uzdahe.

Brendan Rodžers je izneo niz pohvala na račun svog fudbalera, nastavio je i danas.

„Zaista sam oduševljen Lazarom."

"Doveli smo ga u Liverpul jer se radi o vrhunskom talentu. Uvek je teško, naročito za mlade igrače, kada dođete u novi klub, novu zemlju. Ipak, on se već prilagođava veoma dobro.“, rekao je Rodžers uz prisećanje na gorepomenutu prečku iz letećeg voleja.


„Taj udarac je bio tehnički neverovatno težak."

"Na tom meču je postigao i gol, ali celokupnom partijom, igrom u odbrani i presingom taista je impresionirao. Veoma je snažan, nije ga lako savladatai. Rekao sam mu da se opusti i bude kreativan kada ima loptu u nogama, urodilo je plodom, bio je izvanredan.“, blista menadžer Liverpula.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Bogdanovic
Tuesday, 13.01.2015
13:17

haha ovo je stvarno pretjerivanje..

avatar
Emre Can
Tuesday, 13.01.2015
14:48

Ja ne znam sta je ovde preterivanje i citamo li isti tekst.... Rekao covek da ga je odusevio Lazar,da je doveden u Liverpul jer je vrhunski talenat,da mu je trebalo vreme i da je onaj udarac bio neverovatno tezak.... Svasta.

avatar
Milos Bogdanovic
Tuesday, 13.01.2015
20:39

Pretjerivanje je sto tabloidi ovoliko pisu o njemu, i sto se ovoliko dize u nebesa, to je pretjerivanje.. Od tebe i ne ocekujem da budes realan sa obzirom da navijas za Liverpool :)

avatar
Скаузерлија
Tuesday, 13.01.2015
17:28

У праву си. Брендан овде није рекао ништа претерано или нетачно. Претерују глупи таблоиди и ,, фудбалски стручњаци '' који зарађују за хлеб тако што или претерују у похвалама или претерују у блаћењу неког играча, клуба, тренера...