Dobri, stari Murinjo, umalo tuča sa engleskim reprezentativcem na treningu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.01.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net

Velike tenzije, problemi, igrači nezadovoljni reakcijom i jednog i drugog, kako će sukob biti prevaziđen?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kako smo rekli, medeni mesec je završen, u ovom trenutku mnogo toga ne funkcioniše u Totenhemu, plasman u LŠ je prioritet, ali nisu iskoristili slabu formu rivala.

Murinjo je doveo Žedsona, hoće i Bejla, traži i zamenu za Kejna.

Ali, u samom timu postoji problem.

Naime, došlo je do sukoba na treningu, akteri Portugalac i Deni Rouz. Engleski reprezentativac je nezadovoljan tretmanom, odbio je letos da ode, tačnije niko nije želeo da plati oko 30 miliona koje je za njega tražio predsednik Levi.

Zbog čega je Rouz ljut na Murinja?

Naime, on je bio spreman da igra protiv Votforda, ali ga je Murinjo izostavio, navodno jer je rovit. Igrač se ne slaže sa tom odlukom, u nedelju na treningu oporavka, izbila je svađa, i velika tenzija, a tabloidi su podgrejali priču da je sve pretilo da preraste u fizički sukob.

Neki od igrača su sprečili veći sukob, ali su nezadovoljni ponašanjem Rouza koji unosi nemir u ekipu, kao i Murinjovom rekacijom, tačnije svađom. Portugalac je na kraju odveo Engleza na stranu i onda su imali praktično trening jedan-na-jedan, navodno je Murinjo rekao Rouzu da će teško dobiti šansu zbog ponašanja. Ne očekuje se da bude u timu protiv Noriča, a nije ga bilo ni u duelu protiv Boroa u FA Kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke