Dobri, stari Inter, umalo tuča u svlačionici! Konte spavao van kuće...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.09.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Jedan ne toliko loš rezultat koliko očajna igra, odmah uzburkala strasti u svlačionici. Hrvat mogao baš loše da prođe...

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Nije novo, mada se mislimo da će Konte uspeti to da promeni.

Prvi neuspeh i odmah problem, bledi remi protiv Intera je uneo nemir u svlačionici, a malo je nedostajalo da dođe do fizičkog sukoba.

Glavni akteri, Brozović i Lukaku. Belgijanac se žalio posle meča da mu vezisti koji jesu odigrali loš meč nisu uputili nijednu upotrebljivu loptu i da od ofanzive nema ništa, ako se gube dueli na sredini.

Hrvat je nervozno reagovao, krenuo je rat reči, uvrede za napadača koji je probao fizički da se obračuna sa nekadašnjih igračem Dinama.

Reagovali su saigrači, nekako su smirili Lukakua, verovatno bi Brozović izvukao deblji kraj. Naposletku stvari su se smirili, izbegnut je fizički kontakt.

Antonio Konte je ostao sa igračima u Pinetini, trening centru, prespavao je sa ekipom kako bi se pobrinuo da ne dođe do incidenata i novih tenzija koje su najmanje potrebne Interu pred "Derbi dela Madonina" protiv Milana, za vikend.

Inače, Konte je razgovarao sa igračima posle meča, izneo primedbe na igru, pristup, ponašanje i najavio izmene. Verovatno će Barela igrati od prvog minuta, a i dalje trener Intera mora da čeka pravog, fizički spremnog Sančeza, pa će Lautaro igrati u tandemu sa Lukakuom.

Ono što plaši Kontea je povreda Lukakua, hronična, u pitanju su leđa, bez njega u punoj formi Inter je znatno slabiji u ofanzivi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare91Inter
Thursday, 19.09.2019
10:08

Kupili igraca koji vuče hroničnu povredu samo jer je to Konteov neispunjeni san do sada bio, otud i nemir u svlacionici čovek se oseća mnogo bitno jer su ga Inter i trener toliko uporno i isključivo hteli. Puna podrška Brozu

avatar
Amalainter
Thursday, 19.09.2019
09:45

Samo polako...Jeste Brozovic bio slab,ali bas zato bi trebao igrati protiv Milana..posle losih partija uglavnom na sledecoj utakmici da neki eurogol..

avatar
mrancic
Thursday, 19.09.2019
09:39

Ista bolest kao u Junajtedu.Lukaku sa dobrim veznim redom (Belgija) daje golove.

avatar
Marchisio8
Thursday, 19.09.2019
09:31

Хахахахахаха,имају Италијани своје задругаре😂

avatar
neba09
Thursday, 19.09.2019
09:22

Pa Lautaro je najbolji napadac kojeg inter ima, kakav Alexis i Lukaku... Mogu samo njih dva da se bore za mesto da igraju pored Lautara. Oko njega se pravi ovaj Inter.