Dobri, stari Inter, kola krenula nizbrdo, Kinezi poslali poruku, svi se boje jednog scenarija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.12.2017.
11:46
Izvor: Sportske.net

Slede tri izuzetno teška meč, Inter je već ranjen, a ono što su gazde poručile je dodatno obeshrabrilo navijače. Jedan je strah, da ne vidimo po ko zna koji put rimejk Interovog raspada na pola sezone...

EPA-EFE/Elisabetta Baracchi
EPA-EFE/Elisabetta Baracchi

Povezane vesti

Da li se istorija ponavlja?

U Interovom slučaju, sa takvim stvarima ne možete da budete načisto, potpuno su nepredvidivi, ali se neke stvari odmah upoređuju i izvlačio paralela.

Pre par sezona Inter je pod Manćinijem izgledao kao šampionski materija, bili su na +11 u odnosu na Juventus, i tada su mnogi upozoravali da igraju loše, da dobijaju uz puno sreće i da kada to počne da se plaća, preti slom.

Jer, Inter itekako ume da gubi u seriji, bili su u pravu, posle sukoba u svlačionici sve se raspalo i na kraju su ostali izvan Lige šampiona.

Pod Spaletijem Inter je krenuo odlično do pre tri kola bili su lider. Onda su uz mnogo sreće odneli bod protiv Juventusa, ali se već tada videlo da gube dah. Bez obzira na jedan meč nedeljno, oni nemaju takav izbog igrača kao Juve, Roma, pa i Napoli, što ne znači da je ta prednost neigranja u Evropi, pogotovo sada u zimskim mesecima posle grupne faze Lige šampiona značajna.

Usledili su porazi od Udinezea kod kuće i subotnji u Sasuolu, za tili čas su skliznuli na treće mesto, a Napoli i Juve su pobegli pet, odnosno četiri boda.

Da li nas čeka trka udvoje, ili Inter, uz Romu može da se vrati. Njihov cilj nije bio "skudeto" već top 4, ali problem je i Lacio koji takođe pretenduje na mesto u Ligi šampiona.

Upravo se navijači plaše poznatog scenarija, loših rezultata u seriji, jer kad Inter počne da gubi to se teško zaustavlja.

Ono što je gore za Spaletija su najave zimskog prelaznog roka. Kinezi neće uložiti ništa, tačnije Inter mora da finansira dovođenja igrača u januaru.

Ramireš koji je bio na korak od dolaska je otpao, Spaletiju navodno ne treba, on bi da se reši Žoao Marija i da dovede Pastorea. No, za sada PSŽ pristaje na pozajmicu uz obavezni otkup, Portugalca ne žele u zamenu.

Ni Mangala više nije dostupan, igra u Sitiju, a trećeg štopera i nemaju osim Ranokije. Sada kada krenu povrede i suspenzije to je novi problem.

D'Ambrozio će biti van stroja do pola februara što otvara ponovo nove rupe na bokovima u odbrani, ono što je najosetljivija tačka tima. Spaleti mora da reaguje, ali nema koga da proda, osim eventualno Brozovića koji je ipak preskup za većinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 26.12.2017
22:57

Jasno se videlo da Spaleti malo rotira i da je 11 igraca nedovoljno za citavu sezonu. Dobar je trener, ali to sto je previse forsirao italijane moze da kosta Inter plasmana u top 4. Ima jos dosta da se igra, ako dodju Pastore i jedan stoper bicemo konkurentni. Forza Inter!

avatar
Armin Barakovic
Tuesday, 26.12.2017
16:04

Oni su prokleti posle 2006 👌👌👌 zeleni astal vole

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 26.12.2017
14:51

..e zamislite posle dva poraza kola krenula niz brdo,jek to ono ko za Napoli posle poraza od juventusa? Ko je pisao i ne čude 'hvalospjevi' na račun ekipe..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 26.12.2017
16:05

Ma neee odlicno vam ide a dolazi Lazio za trecu u nizu i plus jedan u odnosu na peto mjesto a novac iz Lp tek mora doci pa ce biti kupovine na lopate

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 26.12.2017
14:26

Rekao sam ja da od udinezea pocinje njihov pad...mogu da prodaju ikardija on ima neku vrednost

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 26.12.2017
14:21

Realnost je ta da inter nema kvalitetne igrace svako to zna osim navijace intera , osim Icardi,Handanovic i Miranda inter nema drugih dokazani igraca a za klupu uopste ne treba da se prica... Ali opet mislim da spaleti je uradio dobar rad i bice pravo cudo da inter ne zavrsi bar 4ti i nikako ne sme da se otpise Lazio koji igra takticki fantasticno pod Inzagija i taj nivni duel moze i da bide klucni za to 4to mesto i sad i ta utakmica u maju.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 26.12.2017
16:20

..hahaha,znaci poslednje dvije godine najubojitije lijevo krilo u Italiji Perisic ,najbolji asistent lige Kandreva i za sad najbolji ocijenjen stoper u ligi i u Evropi Milan Škrinar su prosecni igraci?

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 27.12.2017
22:55

Kakav Skrinjar, ne moze kopacke da cisti Umtitiju. Perisic, moze samo kopacke da nosi Insinjeu. Koji kako znam igra levo krilo, I za klasu bolji od Perisica.

avatar
MAURO
Tuesday, 26.12.2017
19:13

Ja sam navijač Intera i preglupo je reći da je su Perišić i Kandreva najbolja krila u Seriji A kad su tu Insinje, Kaljehon, Kuadrado, itd.. Šta više Perišić i Kandreva su panjevi, prosečni igrači za Đenovu i slične klubove, pravolinijski igrači koji osim centaršuta ništa ne znaju. Luis Alberto iz Lacija je izmislio fudbal za obojicu. A što se ostalih igrača tiče, osim Ikardija, Handanoviča i Mirande nema kvalitetnih i dokazanih igrača. Škriniar je za sad dobar, Kanselo ako bude igrao beka ima šansu da postane dobar, Mario takođe solidan..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 26.12.2017
18:32

toliko vrhunskih igraca na malom prostoru a klub ne moze do grupa LP a za Juventusom svake godine minus brdo bodova PA TO JE CUDO NEVIDENO

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 26.12.2017
17:57

Najbolji golman handanovic, najbolji stoper skriniar , najbolji krila perisic i candreva , najbolji spic icardi , najbolji start u istoriji kluba inter a posle ovog vikenda bicete 5ti kako je moguce ?

avatar
Marchisio8
Tuesday, 26.12.2017
17:47

Кандрева? Хахахахахахахахахахах,ти не одустајеш :)))) Ма најјачи сте свих времена еј:))

avatar
The_Matrix
Tuesday, 26.12.2017
13:35

Kad covek procita ovaj tekst pomislio bi sve se raspada. Desnog beka ce igrati Kanselo, a mogu uskociti jos Nagatomo i Santon. Takodje tu je mladi Vaileti koji je bio na pripremama i odlicno se pokazao. Bice i pojacanja sigurno, a sto se tice poraza oni su vise bili splet nesrecnih okolnosti nego sto su dosli kao posledice lose igre ili toga da je protivnik bio bolji. Jednostavno sve se okrenulo, lopta nije htela u gol cak i pored milion sansi.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 26.12.2017
16:21

..tacnije 38 šansi za gol u poslednja 2 meča a 1 gol,jednostavno lopta nije htjela u gol..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 26.12.2017
18:35

sto je onda ta lopta htjela samo u vas gol ?

avatar
juvenelcuore
Tuesday, 26.12.2017
13:20

jednostavno,ovako ce na kraju sezone da bude:n1.JUVENTUSn2.NAPOLIn3.INTERn4.ROMA

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 26.12.2017
16:25

nema teorije da Roma bude iza Intera Bar to meni djeluje nezamislivo a Juve i Napoli to ce biti tuca do kraja

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 26.12.2017
12:50

Inter mora da postuje ffp. Mislim da ce tesko bilo koga dovesti s obzirom da vrlo malo zaradjuju.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 26.12.2017
15:30

Da li ima vise od 200 ljudi starijih od 15 godina koji imaju jedan dres PSG-a u celom svetu?