Dobre vesti za Real, Brazilac se vraća za gradski derbi

Autor: Stefan Matić
utorak 23.04.2019.
12:34
Izvor: Sportske.net

Tinejdžer je bio jedna od retkih svetlih tačaka Madriđana ove sezone.

EPA-EFE/ALVARADO
EPA-EFE/ALVARADO

Povezane vesti

Real Madrid još uvek nije matematički osigurao Ligu šampiona naredne sezone na "Bernabeu", predstojeći gradski derbi sa četvoroplasiranim Hetafeom je odlična šansa za to pošto je gradski rival na poziji četiri sa deset poena manje na pet utakmica do kraja.

Nema sumnje da će naredne pet kola poslužiti Zidanu da ustanovi na koga može računati i naredne sezone, neka pojačanja samo čekaju ozvaničenje.

Ono što raduje "Los Blankose" jeste povratak Vinisijusa Žuniora u puni trenažni proces, Brazilac će možda dobiti i minutažu u predstojećem derbiju.

Podsetimo, tinejdžer se povredio u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona sa holandskim Ajaksom i od tada je van terena.

Ove sezone je dokazao da predstavlja budućnost madridskog kluba te je opravdao visoku sumu od 45 miliona evra izdvojenu za tadašnjeg sedamnaestogodišnjaka iz Flamenga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 23.04.2019
14:49

Tinejdžer je već sada jedan od najboljih u Realu, svakako najzanimljiviji i najatraktivniji, a uskoro i najbolji. Utakmice Reala sa njim u timu su duplo lepše i zanimljivije čak i kada ništa ne uradi. Ako ga povrede mimoiđu biće strašan igrač, za razliku od izmišljenih 'zvezda u najavi', tipa Asensija, Vaskeza i ostalih...

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 24.04.2019
09:29

Svaka ti na mestu do kraja.. 😉 Vaskeza nikad nisu ni dizali u zvezde 😂😂😂

avatar
Don Carlo
Tuesday, 23.04.2019
14:18

Ako ostane u glavi cist, mali ce da bude zmaj od igraca