Dobre vesti za Pepa, vraća se "mozak"!

Autor: Stefan Matić
utorak 15.10.2019.
21:05
Izvor: Sportske.net

Narednog vikenda se nastavlja prvenstvo Engleske.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Neuspesi Mančester Sitija se nekako poklapaju sa izostankom Kevina De Brujnea. Belgijanac je glavna kreativna sila u redovima "građana", tako da i pored kvalitetnog sastava koji je na raspolaganju Gvardioli izostanak Belgijanca se uvek oseti.

De Brujne je propustio dve utakmice, jednu u Ligi šampiona i drugu protiv Vulvsa u Premijer ligi, "vukovi" su slavili na "Etihadu" sa 2:0 omogućivši Liverpulu da posle osam kola pobegne na osam bodova razlike.

Ipak prema pisanju engleskih medija Belgijanac se vratio treninzima prvog tima, uz De Brujnea za povratak na teren je spreman i Džon Stouns. Dvojac bi trebao da nastupi narednog vikenda na "Selhurst parku" protiv Luke Milivojevića i njegovih saigrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 16.10.2019
13:58

Koliko su besmislene ove pauze za reprezentacije... Koga to zanima?

avatar
Psihostabizizator
Tuesday, 15.10.2019
22:58

Neosporno je da je De Brujne klasa. Ali Siti ima toliko opcija u napadu da mi je prosto neverovatno da ne mogu da dobiju Vukove bez njega u ekipi. Pre ce biti da je odbrana suplja i to ce ih ove sezone debelo kostati bodova. E sad posto pricamo o Sitiju ne bi me cudilo da kupe Kulibalija i Skrinjara u januaru i rese problem koji imaju.