Dobre vesti za Pauna - Vratio se Veljković

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.04.2015.
18:33
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miloš Veljković vratio se u takmičarski ritam nakon tri meseca pauze zbog povrede ramena a vest da je u ponedeljak upisao nastup za mladi tim Totenhema sigurno će obradovati i selektora "Orlića" Veljka Paunovića.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Miloš Veljković (19) vratio se na teren nakon gotovo tri meseca pauze do koje je došlo usled povrede ramena.

Fudbaler Totenhema počeo je sezonu u ekipi Maurisija Poketina ali je zbog male minutaže poslat na kaljenje u Midlsbro, a potom i u Čarlton. Nastupajući za Čarlton Veljković je povredio pa je u ponedeljak odigrao prvu utakmicu za mladu ekipu Totenhema posle dva i po meseca pauze.

"Lepo je ponovo biti na terenu. Pauza je potrajala zbog operacije a osećaj je sjajan nakon što sam ponovo dobio priliku da igram" rekao je Veljković.

Komentarišući sezonu na izmaku mladi Srbin je istakao da su mu pozajmice u klubove koji nastupaju u Čempionšipu donele pozitivna iskustva ali da je povreda napravila problem.

"Iskustva sa prve pozajmice su pozitivna ali nažalost nisam dobijao previše prilike da igram. Druga je bila još bolja ali je onda usledila povreda..." istakao je Veljković.

Nova sezona za srpskog internacionalca praktično je počela u ponedeljak uveče kada je upisao nastup za mladu ekipu Totenhema u duelu sa Sanderlendom. Do kraja šampionata za mlade Veljković bi mogao da odigra još tri utakmice a onda ga čekaju obaveze na Mundijalu za igrače ispod 20 godina.

"Dobro je što ću na leto igrati na Svetskom prvenstvu, biće to prilika da se vratim u formu" dodao je Veljković.

Reprezentaciju Srbije do 20 godina uskoro očekuje učešće na Mundijalu na Novom Zelandu a nema sumnje da će Veljko Paunović imati u vidu Miloša Veljkovića prilikom sastavljanja spiska igrača na koje računa za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke