Dobre vesti za Partizan, AZ Alkmar posustaje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2019.
18:48
Izvor: Sportske.net

Posle devet utakmica bez ijednog poraza od početka tekuće sezone, prvi Partizanov rival u grupnoj fazi Lige Evrope danas je doživeo prvi neuspeh.

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET
EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

U Holandiji je ovog vikenda na programu peto kolo nacionalnog šampionata, a ekipa AZ Alkmara doživela je prvi poraz od početka sezone.

Ekipa koja će 19. septembra gostovati u Humskoj na startu grupne faze Lige Evrope danas je gostovala ekipi Vitesea i na kraju je poražena posle preokreta rezultatom 2:1.

Ovo su ujedno i prvi golovi koje je AZ Alkmar primio u domaćem šampionatu ove sezone, posle četiri vezane utakmice u kojima je njihova mreža bila netaknuta.

Kao što možete da vidite u prilogu, AZ je nastupio u formciji 4-3-3, a poveo je u 33. minutu meča, pogotkom kapitena Kopmejnersa iz jedanaesterca.

Minimalna prednost AZ-a potrajala je do poslednjih trenutaka prvog poluvremena, a onda je Vitese stigao do izjednačenja preko slovenačkog napadača Matavža - 1:1.

I poslednji trenuci drugog poluvremena bili su kobni za gostujuću ekipu, koja je u nadoknadi vremena skrivila jedanaesterac. Bero ga je iskoristio, pa je Vitese u 93. minutu stigao do pobede - 2:1.

Vitese sada ima 11 osvojenih bodova, a AZ je ostao na sedam, uz jedan meč manje.
---
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 01.09.2019
19:53

Prvi ozbiljniji protivnik i oni su izgubili

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 01.09.2019
18:57

Ovaj AZ je takva jedna krscina od ekipe (za evropske okvire naravno) da je to strasno. Na nivou Čuke otprilike. Sve osim cetiri boda iz dve utakmice je neuspeh za Partizan... Njima je kljucna tekma sa Astanom u gostima. Ako tu ne izgube, verovatno ce proci grupu...