Dobre vesti za Kontea, vraća se "mozak" tima!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 31.10.2019.
23:42
Izvor: Sportske.net

Italijan možda nastupi i za vikend.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Inter još od poraza u duelu sa Juventusom deluje umorno, "neroazuri" na mišiće dobijaju mečeve. Konte je uperio prstom na čelnike svog kluba zbog nedostatka kvalitetnih igrača koje bi mogao da rotira iz meča u meč.

Klub je takođe pogođen povredama Sensija i Sančeza, za Čileanca je godina završena dok za Italijana ima dobre vesti. Bivši vezni igrač Sasuola bi trebao da bude spreman za predstojeći duel protiv Bolonje, a sigurno će istrčati u važnom meču protiv Borusije Dortmund tokom nedelje.

sensi inter

Marota je itekako pogodio sa veznim igračem, do utakmice sa Juventusom i povrede Sensi je bio ako ne i najbolji igrač Intera. Na početku sezone je odigrao devet mečeva sa učinkom od tri gola i četiri asistencije, nema sumnje da se vraća u najboljem trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Friday, 01.11.2019
09:18

Nije moj klub ali njima je Perisic definitivno mozak ekipe a ne Sensi

avatar
The_Matrix
Friday, 01.11.2019
12:25

Hahahhaha, haahhahahah, hahahah....jeste 100% eno mozga u Bajernu

avatar
JUVENTIN
Friday, 01.11.2019
14:53

Pardon htedoh da napisem Brozovic

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 01.11.2019
08:29

Neka Konte malo smanji doživljaj sa ovim sitnim podbadanjima vlasnika. Potrošili su ljetos ogromne pare na pojačanja i obezbjedili su mu 90% igrača koje je htio. Dovoljno je pametan da zna da ne može odmah da očekuje instant uspijeh i titulu u prvoj sezoni. Bitno je da Inter bude cijelu sezonu za vratom Juveu, jer su oni sa Sarijem i sa ovim prenatrpanim timom malo ranjiviji nego prethodnih godina, i da potencijalno proba da ih prestigne. Titula nije nemoguća misija ali je ovdje na Juveu da je izgubi više nego na Interu da je osvoji. Tek sledeće sezone sa još 2-3 prava pojačanja Inter može da se smatra pravim rivalom za Juve