Dobre vesti za Brazil, PSŽ i Nejmara!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.04.2018.
00:03
Izvor: Sportske.net

Povređeni Brazilac mogao bi na teren daleko ranije od očekivanog.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Fudbaler Pari sen Žermena i najskuplje plaćeni fudbaler svih vremen, brazilski reprezentativac Nejmar, trenutno se oporavlja od povrede koju je zadobio u derbi susretu između "Svetaca" i Olimpik Marseja.

On je u pomenutom "Le Klasiku" zaradio prelom stopala, pa je odmah odstranjen iz tima, kako bi što pre bio podvrgnut potrebnoj operaciji i rehabilitaciji.

Prema najnovijim informacijama, koje je medijima izneo trener ekipe iz Pariza Unaj Emeri, Brazilac bi na teren mogao da se vrati do kraja sezone, iako to u startu nije bilo očekivano.

Postojala je i bojazan da bi Nejmar mogao da propusti i Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali prema rečima španskog stratega, Nejmar bi do kraja sezone mogao još koji put da ponese dres "Svetaca".

"Prema izveštajima doktora Rodriga Lasmara koji se stara o njegovoj povredi, Nejmar može da počne sa svojom rehabilitacijom i normalnim hodanjem.

Brzina kojom će nastaviti svoj oporavak u narednih 10 dana, daće nam datum kada će moći da se vrati trenizima bez restrikcija.

Imao je dobar lekarski pregled i kada stigne ovde siguran sam da će hteti da igra. Možda će stići da zaigra koji put za nas do kraja sezone. To je ono ka čemu težimo
", izjavio je Emeri.

Parižani za vikend igraju derbi meč sa Monakom, koji bi i definitivno mogao da donese odluku o tituli, na pragu trofeja nalaze se Parižani, koji imaju 14 poena više od aktuelnog šampiona, nakon 32 odigrana kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke