Dobre vesti za Belgijanca i "Građane"

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.08.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Belgijski novinar ima sveže informacije.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Reprezentativac Belgije i jedan od najboljih igrača prvaka Engleske Mančester Sitija, Kevin De Brujne, povredio je koleno pre par dana na treningu.

Prve prognoze nisu dobre, očekuje se višemesečna pauza za popularnog Kej Di Bija, a sada su se pojavile i nove informacije.

Kako prenosi belgijski novinar Kristof Tero, De Brujne neće morati pod nož, što je svakako dobra vest i skratiće njegovo oporavak.

Ipak, povreda jeste teže prirode, pa se očekuje da Belgijanac bude na terenu za oko dva meseca, kako je u početku i procenjeno.

Dok se bivši igrač Čelsija i Volfsburga ne oporavi, treba očekivati da veću šansu dobiju Ilkaj Gundogan i Bernardo Silva, potonji je već pokazao da je u dobroj formi, kako je postigao gol na premijeri protiv Arsenala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
НЕМАЊА
Friday, 17.08.2018
13:12

Niko ne pominje Davida Silvu sta je sa njim?

avatar
Agent Provocateur
Friday, 17.08.2018
10:09

Citao sam po stranim forumima i ovo jos nije potvrdjeno. Pretpostavlja se da je povreda slicne prirode kao 2016 kada je odsustvovao oko 2 meseca ali niko ozbiljan nije to objavio, samo neki portali i sun.

avatar
NikkiCFC
Friday, 17.08.2018
17:25

2 najmanje ide to i do 4.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 17.08.2018
20:32

Sada je potvrdjeno iz kluba da je 3 meseca i da su LCL ( lateralni ali bez potrebe za operacijom sto znaci da nije ruptura nego lezija i da se ide sa redovnim oporavkom ). To je realno ali da KDB misli da ce se vratiti vec u Oktobru na osnovu toga kako je reagovao ranije na povredu. Meni je vece pitanje koliko ce mu trebati da dostigne zeljenu formu mada svi znamo da se u principu sve osvaja tamo od Februara do Aprila kada ce on igrati ali sada se to nedovodjenje centralnog veznog komplikuje tako da mislim da ce City da opali jedno 100 miliona za nekoga kada vec nisu dosli Fred i Zorzinjo. Ipak ne mislim da ce ovo da smeta i da ce City da zaostane u ligi jer su svi ostali na raspolaganju + Marez - to je mnogo ofanzivnih opcija.