Dobre vesti za Bajern

Autor: Beta Beta
nedelja 29.10.2017.
21:12
Izvor: Beta

Povređeni dvojac se najverovatnije vraća na teren za susret četvrtog kola Lige Šampiona.

EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD
EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD

Povezane vesti

Fudbaler Bajern Minhena Robert Levandovski rekao je danas da se nada da će biti spreman za narednu utakmicu protiv Seltika u Ligi šampiona, uprkos povredi koju je zaradio na meču protiv Lajpciga.

"Za mene je Glazgov jednako važan kao i sledeća utakmica Bundeslige protiv Borusije Dortmund. Moramo da pobedimo", rekao je Levandovski za nemački "Bild".

Bajern je juče pobedio Lajpcig sa 2:0, a Levandovski je teren napustio u 45. minutu.

"Nisam želeo da rizikujem u subotu, osetio sam kao da je grč. Nije loše. Ova sezona je zaista bila jako teška za mene. Igrao sam i za Bajern i za Poljsku na svaka tri dana. Nijedan igrač ne može da igra 90 minuta na svakoj utakmici, ali u ovom trenutku nema druge opcije. Nemamo rezervu na mom mestu u Bajernu", rekao je Levandovski.

Povređen je i napadač Kingsli Koman, za koga je trener Bajerna Jup Hajnkes rekao da se nada da će biti spreman za utakmicu protiv Seltika.

"Kingsli ima problem sa mišićima kolena i butina, nisam želeo da rizikujem. Nadam se da će moći da igra protiv Seltika", rekao je Hajnkes.

Na meču protiv Lajpciga zbog povrede nisu igrali napadači Tomas Miler i Frank Riberi, a zatim je bio zamenjen i Levandovski.

Bajern narednu utakmicu igra protiv Seltika u Glazgovu u četvrtom kolu grupne faze Liga šampiona. Ekipa iz Minhena je na drugom mestu Grupe B sa šest bodova, dok je Seltik treći sa tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke