Dobra vest za 'Plavce', Morata će biti fit za naredno kolo

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 02.10.2017.
15:26
Izvor: Sportske.net

Napadač Čelsija će propustiti okupljanje sa reprezentacijom zbog povrede, za koju je utvrđeno da nije težeg intnziteta.

EPA/MARISCAL
EPA/MARISCAL

Povezane vesti

Na derbi meču 7. kola Premijer lige između Čelsija i Mančester Sitija na 'Stamford Bridžu' (0:1), menadžer 'Palavac' Antonio Konte je bio prinuđen da vadi Moratu iz igre u finišu prvog poluvrmena jer je Španac osetio bol u mišiću i zatražio izmenu.

Zbog ove povrede Morata će propustiti kvalifikacione utakmice protiv Albanije i Izraela, aali prema poslednjim informacijama koje stižu iz Londona, oporaviće se za duel sa fenjerašem Kristal Palasom, protiv koga Čelsi igra u 8. kolu.

Utakmica na 'Selharst Parku' zakazana je 14. oktobar.

Inače, Alvaro Morata je najbolji strelac 'Plavaca' u dosadašnjem toku sezone, postigao je 7 golova na osam utakmica u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 02.10.2017
15:51

Kao i sto sam ocekivao propustit ce ono sto i treba da propusti a to su ove reprezentativne kvalifikacijske utakmice koje samo proizvedu povrede i istrosenost kod igraca.Morata se vraca protiv Palaca fit i spreman sto ce nam mnogo sigurno pomoci u napadu.

avatar
Carina_11303
Monday, 02.10.2017
15:44

Sa druge strane, mogao bi malo da uključi i Bačuajia od starta, kao i Zapakostu recimo. Da pusti i Vilijana malo da se istrči protiv ovih boranija ekipa. Treba odmoriti i Moratu i Alonsa i Aspilikuetu. Trebao je Bačuajia odmah kad je izašao Morata, a ne da se zlopatimo sa Vilijanom kome očigledno treba da bude starter malo ili da se u januaru razilazimo ako se ne rasani do tada.

avatar
Can Demir1
Monday, 02.10.2017
16:08

Willian je škart od igrača, ima etiketu Oscara 2, samo što nema sestru dobru kao Oscar :D previše melja loptu, a ništa konkretno sa njom da ponudi, igrač za ekipe poput Šahtjora i Stouka, ništa više.

avatar
Carina_11303
Monday, 02.10.2017
17:00

Pa protiv Kristal Palasa može da ponudi to da Azardinjo ne mora da igra i može da se sprema za Romu na Stamford Bridžu recimo. 70 posto stvari u LŠ završavamo pobedom nad Romom. Još ako Atletiko ne pobedi Karabag, mišn akomplišd. A Kristal Palas se raspada. Jedino što sam očekivao od Vilijana je neki slobodnjak i kad je imao šansu, Fabregas mu je ukrao loptu. Mislim da moramo sve Murinjove repove da isečemo. A ostali su Vilijan, Pedro i Fabregas. Mada nam trebaju onda tri nova igrača. Drinkvoter bi isto mogao da zaigra protiv tih kanal ekipa i u liga kupu, da malo Kante ili Bakajoko predahnu.

avatar
NikkiCFC
Monday, 02.10.2017
15:39

Protiv Palasa krecemo u seriju! Prostudirao sam nas raspored sad i ocekujem sve pobede do kraja godine. Moze eventualno jedan, dva remija u Rimu i na Enfildu.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 03.10.2017
13:05

Znaci po tebi, samo fale Sancez, Verati i Sandro. Nema sta, skromne zelje. Jel si ti svestan da ova uprava ne zeli tolike pare da daje za igrace. A pogotovu sa ovim cenama danasnjim, nema sanse znaci. Malo vise objektivnosti, da se ne razocaras previse kasnije..

avatar
Can Demir1
Monday, 02.10.2017
15:36

Naravno da će biti spreman. Ovo je naša mašina, novi Torres iz Liverpulovih dana. Nego dajte jedan tekst o tome kako Konte napušta klub, malo je brate jedan od jutros, dajte još dva do kraja dana. Čelsi je bio otpisan i prošle sezone a onda su mnogi u rupicama bili...

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 02.10.2017
15:53

Al bas me podsjeca na Torresa iz Liverpula kada krene sa startnom brzinom i tehnikom lagano zaobilazi igrace i rutinski trese mreze bas u Torresovom fazonu to radi Morata .Takav napadac vrijedi kao 2 jedan razlog je golovi a drugi uzivanje u tim golovima.

avatar
Can Demir1
Monday, 02.10.2017
15:32

Čudo nema još jedan tekst kako Konte napušta Čelsi, malo je jedan od jutros... kako volim kada svi otpišu Čelsi kao prošle sezone a onda BUUM!

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 03.10.2017
13:03

Danas izasao, brate potcenjujes ih. :D