Do kada će Gvardiola biti na čelu "građana"?

Autor: Stefan Matić
utorak 19.11.2019.
14:52
Izvor: Sportske.net

Mnogi spekulišu da je ovo poslednja sezona Katalonca u Premijer ligi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dvostruki uzastopni šampion Premijer lige posle internacionalne pauze sebe vidi na osam bodova zaostatka u odnosu na Liverpul posle dvanaest odigranih kola. U subotu dočekuju Čelsi koji je bolji za bod i poziciju od njih.

Pričalo se kako bi ovo mogla biti zadnja sezone Pepa na "Etihadu", kako bi Katalonac mogao da se vrati u Bajern ili da preuzme neki drugi klub, ali to će biti ostavljeno na čekanju ako je suditi izjavama od strane njegovog agenta.

Đozep Maria Orotbig je izjavio za nemački Bild kako njegov klijent namerava da ispoštuje do kraja ugovor sa Sitijem, što znači da će "građane" predvoditi i narednu sezonu pošto mu saradnja ističe krajem juna 2021. godine.

Ostaje da se vidi da li će Pep uspeti da upotpuni svoj boravak u Mančesteru titulom Lige šampiona, koja polako postaje opsesija Sitijevim vlasnicima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Psihostabizizator
Tuesday, 19.11.2019
18:56

Devet bodova razlike, ne osam.

avatar
Bambulica
Tuesday, 19.11.2019
16:44

Po mojem proračunu., od "naftasa" Liv je bolji za 9pts., al dobro., vi u vašoj administraciji imate ljude koji znaju "višu matematiku"

avatar
LFC*19
Tuesday, 19.11.2019
16:31

A ostani jos jednu, molimo te mi, navijaci Liverpool-a! Imas kad u Juve, posto mislim da niko nema dilemu gdje ce Gvardiola. U Juve, da kompletira sve. I? Sjutra ce Gvardiola bit trener svih trenera, trenirajuci Barcelonu, onu Barcelonu koju je skrojio jedan drugi čika. Potom je vodio Bayern sa prejakom konkurencijom u ligi, zapravo jedini zadatak je bio uzeti LŠ, što nije uradio. Zatim je došao u City, gdje je objektivno imao najteži zadatak, ali je uspio da uzme 2 prvenstva, složićemo se timom i vlasnicima koji neizmjerno troše... Otićiće kao poraženi jer više ne vlada Ostrvom već više od godinu dana, to svi vide. Naravno, Lš nije uzeo ni sa građanima. E JUVE ga zove... Da krunišemo najboljeg trenera današnjice koji će uraditi što niko nije, ali ja i dalje jedva čekam te mečeve kad mu dođe Klop! Koji god klub da vodi, U cijeloj karijeri Gvardiole, najvise meceva je igrao protiv Murinja (22) i skor mu je 11 pobjeda 6 remija i 5 poraza. Nakon njega je Jirgen Klop (18) i skor mu je 7 pobjeda 2 remija i 9 poraza. (Barsa, Bayern & Man City) vs (Dortmund i Liverpool)!!!! Dakle, Gvardiola, ostani još, molimo te mi, navijači Liverpool-a!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 19.11.2019
20:26

Prevara nikad nije ima rezultat u karijeri iznad ocekivanja. Uvek je ili uradio ocekivano ili razocarao!

avatar
LFC*19
Wednesday, 20.11.2019
15:21

Pa i Chelsea mu je uzeo jednu sa Konteom, sad cemo i mi.

avatar
Provokator
Tuesday, 19.11.2019
15:57

Pa ostaju mu jos PSG i Juventus od najbogatijih timova iz najjacih liga Evrope. Drugacije i ne ume da radi.