Dmitrović nije imao sreće, ali je i dalje heroj Eibara, Malaga jednom nogom u Segundi

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.03.2018.
20:30
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Baskije gostovala je u Korunji u okviru 27. kola španske Primere.

EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA
EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA

Povezane vesti

Deportivo je na svom "Rijazoru" dočekao ekipu Eibara, na kraju nije bilo pobednika, meč je okončan sa 1:1 (1:1).

Već nakon šest minuta igre je domaćin pripretio, Andone se našao u dobroj pozicji, ali je njegov udarac zaustavio odlični Marko Dmitrović.

Samo minut kasnije, nova prilika za domaćina, Lukas Perez je uputio odličan udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je Dmitrović ponovo bio fantastičan.

A onda, gosti dolaze do vođstva, strelac je bio Takaši Inui, na asistenciju Oreljane.

Deportivo je nastavio sa hrabrom igrom, ali je srpski golman odlično obavljao svoj posao među stativama Eibara, u 22. minutu je i presekao jedan opasan pas Andone, ali u 33. minutu nije imao sreće.

Centaršut sa desne strane, Andone skače i sa par metara šutira glavom ka golu Marka Dmitrovića. Lopta pogađa stativu, ali se nesrećno nakon toga odbija od Dmitrovića i završava u mreži Eibara, Fortuna je ovoga puta zaista pogledala ekipu iz Korunje.

Taj gol pogledajte OVDE.

Ipak, samo šest minuta kasnije, Deportivo sam sebi "puca u nogu", golman Koval je zaradio direktan crveni karton, istrčao je van kaznenog prostora i klizećim startom oborio jednog fudbalera gostiju, sudija mu je odmah pokazao put ka svlačionici.

U nastavku očekivano bolji Eibar, imao je i Deportivo svoje Šanse, ali je Dmitrović u dva navrata u drugih 45 minuta bio na visini zadatka.

Mreže su ipak mirovale, pa je rezultat ostao 1:1 i nakon drugih 45 minuta na "Rijazoru".

Deportivo pretposlednji sa 19 bodova, jedan manje od Levantea, koji je prvi ispod crte, dok je Eibar čak osmi sa 20 bodova više od današnjeg rivala.

U istom terminu sastali su se i Leganse i Malaga, a gosti iz Andaluzije su maltene potpisali ispisnicu iz Primere, kako su doživeli i 20. poraz ove sezone.

Leganes je slavio sa 2:0 (0:0), golove su postigli Eraso i Amrabat.


Leganes je 12. sa 33 osvojena boda, dok je Malaga poslednja sa 13 osvojenih bodova nakon 27 odigranih rundi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke