Dmitrović izluđivao Grizmana i Koštu, Atletiko srećno do boda!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 15.09.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid je dočekao Eibar u prvom duelu današnjeg programa.

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Atletiko Madrid je danas dočekao Eibar na svom terenu i izgubio jako bitne bodove. Ako nekoga treba da krivi za to, onda je to Marko Dmitrović. Na kraju 1:1, oba gola smo videli u finišu meča.

Videli smo dva gola, ali šanse su se praktično nizale kao na traci. Kada je prvo poluvreme u pitanju, već smo van preneli šta se tamo dešavalo i kako je srpski golman na neverovatan način sačuvao mrežu Eibara. Svakako treba istaći da je Atletiko imao četiri odlične šanse, a Saul, Košta i Grizman nisu uspeli u tim situacijama da zatresu mrežu.

Tako se nastavilo i u drugom poluvremenu. Atletiko je bio bolji, stvarao šanse, ali Dmitrović jednostavno nije dozvoljavao da se navijači raduju na "Vanda Metropolitanu".

Igrao se 49. minut, kada je Grizman snažno šutirao ka golu, ali nije došlo do promene rezultata. Eibar je pripretio u 66. minutu, a Gonzalo Eskalante je bio u šansi da postigne gol glavom, ali Oblak je bio na visini zadatka. Usledio je šok za sve navijače na ovom prelepom stadionu, Enrih je uspeo da pogodi u 89. minutu za ogromno slavlje Eibara.

Do kraja meča Atletiko je imao samo par minuta da dođe do "utešnog gola", uspeli su da stvore još tri fantastične šanse, ali jednu je odbrana Eibara nekako uspela da otkloni, a drugi šut je pogodio okvir gola. Treći šut Atletika je konačno završio u mreži njihovog protivnika. Moreno je uspeo da postigne gol u četvrtom minutu nadoknade i na taj način je Atletiko stigao do utešnog boda, iako je objektivno bio mnogo bolji, ali Dmitrović je jednostavno imao svoj dan, a kod ovog gola apsolutno ništa nije mogao da uradi.

Dvadesetšestogodišnji golman Eibara i srpske reprezentacije je blistao na ovom meču i nema sumnje da je najbolji pojedinac utakmice.

Nakon ove podele bodova, Atletiko je osvojio ukupno 5 bodova u 4 odigrana meča, dok je Eibar upisao svoj četvrti bod.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Saturday, 15.09.2018
15:57

Svaka cast Dmitrovicu!! Atletiko ove sezone tesko da ce napraviti neki veci uspjeh

avatar
SL_Komedija
Saturday, 15.09.2018
15:26

Ništa od ovog Atletika, oni sad samo da probaju LŠ da osvoje sad. Svaka čast Dmitroviću.

avatar
Rise up
Saturday, 15.09.2018
15:09

Dmitrovic fantastican.Atletiko je bio bolji ali im se vratilo za neke srecne pobede 1:0.