Đurđević zablistao na debiju Oskara Garsije!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.01.2018.
17:36
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Olimpijakosa nije mogao da poželi bolji način za dokazivanje na debiju novog trenera. Uroš Đurđević sa dva gola srušio Platanias.

Epa-Efe/Panagiotis Moschandreou
Epa-Efe/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpijakosa odigrali su u sredu prvi takmičarski meč pod vođstvom novog trenera Oskara Garsije koji je ekipu preuzeo u ponedeljak.

Aktuelni šampion Grčke savladao je Platanias na domaćem terenu rezultatom 2:0 (0:0) u revanš susretu osmine finala tamošnjeg kup takmičenja.

Oba gola za Olimpijakos postigao je srpski internacionalac Uroš Đurđević koji je odigrao čitav meč, a golove je postigao u drugoj polovini nastavka.

Srbin se najpre lepo snašao u kaznenom prostoru i posle odbitka smestio loptu u protivničku mrežu, da bi u drugom minutu nadoknade ispratio akciju gostiju i iskoristio nesebičnu asistenciju Vrusaija da upiše drugi gol na meču.

Novi trener Olimpijakosa Oskar Garsija uvrstio je u startnu postavu i povratnika u ekipu Kevina Miraljasa, a u protokolu za meč nije bilo druge dvojice srpskih igrača Jagoša Vukovića i Saše Zdjelara.

Olimpijakos je ukupnim rezultatom 4:0 u dvomeču sa Plataniasom osigurao plasman u četvrtfinale, a Uroš Đurđević se na najbolji mogući načim preporučio novom treneru.

Bivši napadač Partizana stigao je tako do svog sedmog gola u tekućoj sezoni, trećeg u grčkom kupu, dok je u prvenstvu postigao četiri na 11 odigranih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke