Đukić blizu novog angažmana, naslediće zemljaka?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
12:55
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana Miroslav Đukić uskoro bi mogao da dobije novi angažman tamo gde niko nije očekivao.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Tri meseca nakon što je napustio klupu FK Partizan Miroslav Đukić (52) mogao bi da dobije novi trenerski angažman.

Poljski "Fakt" piše da bivši fudbaler i trener Valensije uz Adama Navalku zauzima pol poziciju u trci za mesto šefa struke Leha iz Poznanja!

Bivši selektor reprezentacije Poljske predstavlja prvu opciju za čelnike Leha, ali je Miroslav Đukić označen kao opcija kojoj će se klub okrenuti ukoliko pregovori sa Navalkom ne budu išli po planu.

Leh je u nedelju otpustio trenera Ivana Đurđevića nakon drugog uzastopnog poraza, a šestog od početka tekuće sezone u kojoj poljski klub ne beleži željene rezultate.

Pored Adama Navalke i Miroslava Đukića pominje se još jedno ime. Radi se o Tomasu Kristijansenu koji je u prethodnoj sezoni vodio ekipu Lidsa, ali je trenutno bez posla pošto ga je engleski klub otpustio početkom godine zbog serije loših rezultata.

Leh iz Poznanja trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli Ekstraklase sa 20 osvojenih bodova na 14 prvenstvenih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealanNis
Thursday, 08.11.2018
21:30

Usrecice se sa njim, a tek sa njegovim izjavama ,, ja sam zadovoljan, momci su imali sanse i dali sve od sebe...`` i ako je izgubio od autsajdera.