Đenova izdržala furiozan finiš Bolonje, Miha bez pobede pred svojim navijačima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.02.2019.
14:26
Izvor: Sportske.net

Druga utakmica Bolonje pod vođstvom Siniše Mihajlovića završena bez pobednika.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Posle sjajnog Mihajlovićevog starta i pobede nad Interom u Milanu (1:0), ekipa Bolonje danas je dočekala Đenovu na ''Dal'Ari'' i na kraju morala da se zadovolji bodom.

Završeno je rezultatom 1:1, a Mihajlovićev tim ima za čime da žali.

Povela je Bolonja u 17. minutu meča, kada je Poli centrirao u kazneni prostor, gde je Destro bio brži od golmana gostiju Radua koji je istrčao u prazno, a lopta je završila u njegovoj mreži - 1:0.

Vođstvo domaćeg tima trajalo je narednih šesnaest minuta, a onda su Đenovljani iznudili korner koji je odlično izveo Darko Lazović, da bi na pravom mestu bio Lukas Larager, koji udarcem glavom ''zakucava'' loptu u mrežu - 1:1.

Usledio je mirniji period igre, igralo se uglavnom ''tvrdo'' i oprezno, Đenova je bila opasnija sredinom drugog poluvremena, ali je u samom finišu meča usledila serija izvanrednih prilika za ekipu Bolonje.

Prvo je Sorijano imao opasan pokušaj kada je lopta prohujala preko gola, a onda je Danilo posle dva uzastopna kornera u 87. i 88. minutu propustio dve još bolje prilike. Prvi put je goste spasila prečka, a u drugoj siruaciiji je golman Đenove Radu izvanredno reagovao.

I u poslednjim sekundama nadoknade vremena, Bolonja je imala još jednu dobru priliku iz prekida, ali je Radu ponovo bio koncentrisan, izboksovao je loptu, oposle čega je sudija odmah označio kraj utakmice.

Ostalo je 1:1, Bolonja je sa 18 bodova i dalje na ivici zone ispadanja, a u naredna dva kola očekuju je teški mečevi sa Romom i Juventusom

Dodajmo još i da je Darko Lazović u ekipi Đenove proveo na terenu 83 minuta, kada ga je zamanio Pereira.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke