'Đavolja rabota' na treningu Holandije

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 12.10.2015.
23:35
Izvor: Sportske.net

Dva fudbalera sukobila su se pre meča protiv Kazahstana.

BETA/AP Photo/Alexey Filippov
BETA/AP Photo/Alexey Filippov

Povezane vesti

Očajni rezultati koje je u ovim kvalifikacijama beležila reprezentacija 'Oranja', uzrokovali su veliku nervozu fudbalera, koja je ekskalirala kada su se sukobila dva fudbalera nacionalne selekcije te zemlje.

Jedan bivši i jedan sadašnji fudbaler Mančester Junajteda bili su u klinču na treningu pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U pitanju su Robin Van Persi i Memfis Depaj.

Trener 'Lala' Deni Blind potvrdio je da je došlo do manjeg incidenta, ali je naveo da su nakon kratkog koškanja dva fudbalera brzo našla zajednički jezik i da je trening nastavljen bez ikakvih problema.

Van Persi je ružan utisak popravio na meču u Astani. Iako se nije našao u startnih '11', on je u igru ušao sa klupe i tako zabeležio svoj 100. nastup u dresu nacionalne selekcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.10.2015
13:31

Није ово добро, Холанђанима треба неко чудо да би прошли на ЕП. С оваквом атмосфером у тиму, то се вероватно неће десити.

avatar
Mr.Gost7
Tuesday, 13.10.2015
08:37

RvP je postao senilan shvativši da mu nije više mjesto u evr.nogometu,bolje bi ti bilo da potrazis agazman u MLS-u.

avatar
R.V.P. #20
Tuesday, 13.10.2015
12:37

A ti bi mogao da pokažeš malo poštovanja prema čoveku koji nam je sam doneo 20. titulu. Takođe bi svi navijači Junajteda mogli da razmisle o tome da osim privikavanja na PL, Memfisu je potrebno i privikavanje na to da mu ovo nije PSV, već Mančester, tako da ne može da dune svaku loptu koju dobije, i ne može da izvede ama baš svaki prekid na utakmici, a deluje mi da će na to početi da mu bude jasno tek kad odsedi malo na klupi.

avatar
Tuesday, 13.10.2015
13:29

Не могу да верујем шта чујем. Покажи образ, пљујеш човека који нам је, буквално, сам донео 20. титулу у Премијер лиги. Буди мало човек.

avatar
Mad Max
Monday, 12.10.2015
23:42

Мислим да је Блинд погрешио што је уопште позвао Ван Персија, који је потпуно ван форме и не игра у свом клубу. Овако је само кварио атмосферу, а то се види из резултата Холандије у квалификацијама. Холандски Кежман.

avatar
Emre Can
Tuesday, 13.10.2015
00:37

Onda nije trebao ni Depaja ako cemo po formi.