"Đavoli" poraženi u Jorkširu, "Građani" otišli na plus pet!

Autor: Boban Filipović
subota 21.10.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net

Prvi poraz Mančester Juanjteda u sezoni obeležio je popodne u Premijer ligi. Strašni Mančester Siti nastavio da niće pobede.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Lider Mančester Siti je na svom 'Etihadu' načeo Barnli iz sumnjivog penala, Kun Aguero se golom sa 'kreča' vratio u pogon, a u nastavku su gosti dokrajčeni sa još dva gola.

Otamendi je na asistenciju Liroj Sanea duplirao prednost 'Građana', a dva minuta Kevin De Brujne je spojio Sanea za golom za konačnih 3:0.

Nova pobeda Sitija, osma u devet utakmica, a dobre vesti u plavi deo Mančestera stigel su iz Jorkšira, hadersfild je naneo prvi poraz u sezoni Mančester Junajtedu.

Greške Mate i Lindelofa su skupo koštale 'Đavole' sredinom prvog poluvremena, 'Terijeri' nisu imali milosti, Moj i Depatr su doneli dva gola prednosti domaćinu.

U finišu prvog dela igre sporna situacija pred golom Hadersfilda, Erera je oboren u šesnaestercu, ali se pištaljka sudiej Mejsona nije čula.

Murinjo je reagovao sa dve izmene, na poluvremenu uveo Rašforda i Mihtarjana umesto Marsijala i Mate, do je donelo boljitak, ali ne toliki da bi se izbegao poraz.

Markus Rašford je u 78. minutu na asistenciju Lukakaua smanjio na 2:1, ali ispostaviće se da je to bio samo upešni gol.

Njukasl je u finišu došao do trijumfa nad Kristal Palasom na 'Sent Džejms Parku' - 1:0.

Ulazak na teren Aleksandra Mitrovića desetak minuta pre kraja je dao rezultat, iako srpski napadač nije dirketno učestvovao kod pobedonosnog gola Merinoa iz 86. minuta, cilj je ostvaren - zabeležena je nova pobeda. Luka Milivojević je odigrao ceo meč za 'Orlove' iz južnog Lonodna, koji će usled ovog poraza ostati na dnu tabele.

Važne pobede u gostima upisali su Bornmut i Lester, ekipe koje su uz Palas bile u opasnoj zoni uoči 9. kola.

"Trešnjice" su slavile na 'Britaniji' protiv Stouka, a "Lisice" protiv Svonsija na 'Libertiju'. Na oba meča konačan rezultat je bio 1:2, na oba su gosti imali dva gola prednosti, a domaćini samo uspeli da ublaže poraz.

Bornamut je posao završio za dva minuta, Šurman je načeo 'Grnčare' lepim golom sa distance u 16. minutu, a u 18-om Stalislas je duplirao prednost sa 'kreča'. Mame Diuf je sredinom drugog poluvremena vratio nadu ekipi Marka Hjuza, ali su bodovi otputovali u Bornmut.

Sličan scenario i u Svonsiju, tamo je Lester poveo zahvaljujući autogolu Fernandeza iz 25. minuta, Okazaki je početkom drugog poluvremena primorao Fabijanskog da drugi put vadi loptu iz mreže, a valjda dodati da velike zasluge za oba gola ima Rijad Marez. Moson je u 56. minutu postigao počasni gol za 'Labudove'.

Podsetimo, sinoć je na premijeri 9. kola Brajton kao gost razbio Vest Hem, a u subotnjem matineu Čelsi je posle preokreta savladao Votford na Stamford Brudžu. Današnji program u Premijer ligi završava se duelom Vest Broma i Sautemptona na 'Houtornsu' (18:30).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 22.10.2017
08:24

Murinjo nosi svoj bunker u tri lepe, odlaziii!

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 21.10.2017
18:58

Zadnji put kada je Hadersfil pobjedio Junajted Winston Churchill je bio Prime Minister - 1952.A zadnji put kada je Murinjo forsirao i igrao napadacki i za oko lep nogomet je.......i to:)

avatar
mrancic
Saturday, 21.10.2017
18:06

Murinjo kupuj napadače ili odlazi.Uhvatio te sistem Muslina.Svaki igrač primi loptu i čeka,čeka.....I prodaj još zimus Matu,Lingarda,Mihtarijana.Ivpitaj Pepa gde je kupio Jesusa.Jadni Lukaku sa kim igra u napadu.

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 21.10.2017
21:13

Zasto da proda Mikija?Ne lupaj.

avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 22.10.2017
10:49

Šta kupuj? Zar se niste dovoljno nakupovali? Malo vam Lukaku, Ibra, Marsijal, Rašford... pa treba još neko? Bre, kako su ovi navijači MU-a razmaženi, uvek im fali kupovina, a opet žale se na trošenje City-a, a isti su, kao i oni. Potpuno isti! Pi!!!

avatar
mrancic
Sunday, 22.10.2017
07:58

Zato što nije za Junajted.On je igrač na mestu Davida Silve i Eriksona na primerDs li možeš da ih uporediš sa njim.Junajted nema graditelja igre .Pogba je počeo ali je potrebno vremeGledaj malo druge timove koji nam nisu bili do kolena.Ne lupajte više ljudi.Pao je Junajted sa igrom.Ni senka Fergijevog.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 21.10.2017
18:00

I sledece dve ce izgubiti .

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 21.10.2017
17:59

Hadersfild dobio onako kako je Junajted dobijao, ako ćemo iskreno. Iskoristili dvije ogromne greške, kaznili Junajted i onda se zatvorili i odigrali hrabro i borbeno, svaka im čast. Lingardu je vrijeme da ode iz Junajteda ili makar da nikad ne zaigra za Junajted u PL, Lindelof uplašen, zbunjen, neću mu zamjeriti jer je očigledno da mu fale minuti, prva loša utakmica Matića, očajan je bio, ostali isto slabo, ne bih ni komentarisao.. Samo da sad ne padne ekipa psihički.. GGMU!!!!

avatar
Wonta
Saturday, 21.10.2017
17:57

Ne boli poraz koliko losa igra. Ako je istina da Murinjo samo ceka kraj godine da preuzme Psg treba mu dati odmah otkaz jer od kada se pocelo o tome pricati tako je Utd poceo da igra lose.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 22.10.2017
08:27

Junajted od pocetka sezone jedva da je odigrao jednu dobru utakmicu kad sve saberes, kakvo crno pocinjanje loseg igranja kad igramo cemerno svo vreme!?