"Đavoli" ispisali istoriju Lige šampiona

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.12.2018.
16:58
Izvor: Sportske.net

U današnjem susretu omladinskih timova Junajteda i Valensije ispisana je istorija elitnog takmičenja.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Selekcija momaka mlađih od 19 godina Mančester junajteda, slavila je danas protiv vršnjaka iz Valensije rezultatom 1:2 (1:2) u okviru poslednje runde grupne faze Omladinske Lige šampiona.

Omladinci Junajteda su još ranije obezbedili prvo mesto u grupi pred narednu fazu, susret sa "Slepim miševima" nije imao rezultatski značaj ni za jedne ni za druge, pa je trener "Đavola" Niki Bat rešio da iskoristi priliku da ukaže šansu talentovanom Šoli Šortajeru.

On je u drugom delu igre na terenu zamenio Brukarta, a na taj način ispisana je istorija Omladinske LŠ.

Naime, Šortajer je sa 14 godina i 314 dana starosti posto najmlađi igrač koji je ikada nastupio u elitnom takmičenju za omladince.

Šortajer inače nije debitovao ni za U18 selekciju "Đavola", ali kako su dva Batova pulena priključena prvom timu, trener omladinskog sastava kluba sa "Old Traforda" je rešio da u protokol uvrsti mladog Engleza, kojem je ukazao i priliku, pa je tako i ispisao istoriju Omladinske Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 12.12.2018
19:34

Ovo je jos jedan koji se prerano hajpuje i od kog verovatno nece biti nista. Jedan je Runi a i postoji ta stvar da ako krenes sa 16 do 30te si za penziju.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 12.12.2018
20:17

Prerano pocne da se prica o toj deci. Prerano odu u bogate klubove,osete miris love i pogube se. Tu su roditelji vise krivi,nije realno da ocekujes da klinac od 15 godina razmislja zrelo. Ne upute ih kako treba...

avatar
Man united
Wednesday, 12.12.2018
22:21

Па, не знам. Меси ми нешто није још за пензију. А и он је рано кренуо.