"Đavoli" i žurke, otvoren "lov" na najtalentovanijeg, od Junajteda puna podrška!?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.09.2020.
10:07
Izvor: Sportske.net

FA će definitivno istražiti ove događaje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ovo je jedno od turbulentnijih leta za fudbalere iz Mančestera, i to oba dela.

Prvo je kapiten crvenog dela Mančestera uhapšen na Mikonosu posle bliskog susreta sa lokalcima a potom i policijom. A onda je debitanski tandem reprezentacije Engleske, Mejson Grinvud i Fil Foden, odlučio da prekrši pravila karantina posle utakmice sa Islandom gde su upisali prve seniorske minute.

Engleska štampa donosi novosti oko Grinvuda, naime mlada nada Junajteda je od juna u šest navrata iznajmljivao Airbnb smeštaje kako bi organizovao žurke koje su se završavale u ranim jutarnjim časovima.

Par svedoka je potvrdilo da bi žurke trajale do četiri ili pet ujutru, komšije nisu mogle da spavaju zbog glasne rep muzike uz viku i dreku gostiju Grinvuda.

Izvori iz Mančester junajteda su preneli kako će sam klub stati u zaštitu svog igrača posle Islanda i najnovijih optužba. Dvojac Grinvud-Foden su kažnjeni suspenzijom od po četiri utakmice u reprezentaciji, ali izgleda da će klubovi zanemariti dodatne aktivnosti svojih zvezda u nastajanju.

baner
  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Thursday, 10.09.2020
12:22

Momci imaju 18 - 19 godina i ocekujete od njih zivot pod staklenim zvonom, ma dajte ljudi. U najlepsim su godinama, a ocekujete od njih da ne jure devojke i da se ne provode. Pa nisu coveka ubili, nisu narkomani, nisu pljackali... sta treba da nemaju zivot, ionako su pod budnim okom ovih paparaca koji ocigledno nemaju svoj zivot, pa zive tudji. I treba klub da stane u zastitu, a ne da ih osudjuju ovi lazni moralisti.

avatar
Man united
Friday, 11.09.2020
11:55

Клуб да стане у заштиту играча који се понашају непрофесионално? Изабрали су фудбал као професију и зато мора да буде одрицања ако мисле да успеју у томе. Не може и јаре и паре. Опијати и ноћни живот не иду уз професионални спорт.

avatar
Man united
Wednesday, 16.09.2020
17:05

Нисам видео клип. Али сумњам да су их избацили из репрезентације због неке безазлене поруке девојкама.

avatar
Manchester UTD
Monday, 14.09.2020
17:56

Da li si video klip zbog kog su optuzeni? Nikakve zurke, alkohola i opijata nije bilo, samo video poruka upucena devojkama.

avatar
rademan
Thursday, 10.09.2020
11:39

Fali im sami Grilis da komletiraju ekipu neprofesionalizma

avatar
Devil born 1878
Thursday, 10.09.2020
13:17

Sta si ti radio sa 18 godina profesionalac?

avatar
rademan
Sunday, 13.09.2020
20:54

Megvajer nema 18