Đampaolo ''veruje u svoje ideje'', a mediji mu već ''našli'' naslednika!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.09.2019.
23:55
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije posle večerašnjeg Milanovog debakla.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

''Rosoneri'' su pretrpeli četvrti poraz u prvih šest kola Serije A, što im se do sada nije dogodilo nijednom još od sezone 1938/39.

Fiorentina je slavila na ''San Siru'' sa 3:1, pa navijači Milana očekuju hitnu reakciju uprave i odlazak trenera Marka Đampaola.

On se posle meča oglasio, razočaran onim što su njegovi fudbaleri prikazali.

''Ja verujem u svoje ideje, ali ovaj tim Milana je večeras izgledao kao da nijednom nije trenirao zajedno.

Samo tri dana ranije, igrali smo sa snažnim karakterom i tada sam video momente igre koju želim. Večeras je sve svedeno na individualni nivo, bez organizacije, kolektivne odgovornosti...'', istakao je Đampaolo.

Šta je sa njegovom odgovornošću, navijači očekuju ostavku.

''Navijači imaju potpuno pravo da protestuju. Naravno da preuzimam odgovornost, ali gledam napred jer verujem u svoje ideje. Ono što me je iznerviralo je kako je tim večeras izgledao. Može da se izgubi, ali ne ovako...'', objašnjava Đampaolo.

Za to vreme, ''Tutomerkato'' već najavljuje i ime Đampaolovog naslednika na klupi Milana, to bi prema njihovim saznanjima trebalo da bude legendarni napadač Milana i aktuelni selektor reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko.

Navodno je on prvi kandidat za mesto novog trenera, a prethodnih dana pominjali su se i Alegri, Gatuzo, Ranijeri, Inzagi...

Ševčenko danas slavi 43. rođendan, na mestu selektora Ukrajine je već tri godine, a ugovorom sa tamošnjim savezom je vezan do narednog leta.

Ipak, italijanski mediji ostavljaju mogućnost da bi Đampaolo mogao da dobije još jednu, poslednju šansu protiv Đenove u sledećem kolu, da eventualno sačuva svoju poziciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 30.09.2019
23:38

Вратити Макса Алегрија. Мислим да би то био прави потез.

avatar
REVØLT
Monday, 30.09.2019
07:24

I selektor Poljske je spomenut. Samo Sedorf Svetinju Spasava!

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 30.09.2019
00:07

Ovaj se sprda sa nama :D Covece kakav Sevcenko (njemu svaka cast) , dovedite nekog ko ima iskustva, dokle cemo biti poligon za novajlije!?

avatar
Oldboy
Monday, 30.09.2019
00:50

Dokle god ne žele da se otvore za pravog trenera. Sutra bi Spaletija doveo da sam na njihovom mestu, nisam siguran da li su npr Pioli ili Marselinjo dostupni. Pioli je nas izvukao posle De Bura

avatar
BlueBoy84
Monday, 30.09.2019
08:04

Sevcenko je od prosecne Ukrajine napravio repku za respekt. Podrska za jednog od najboljih igraca u istoriji Milana. Inace mog omiljenog fudalera koji mi je bio uzor