Đampaolo će pasti kao list u oktobru, Milanova želja, poslednji trener koji je osvojio titulu sa "Rosonerima"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.09.2019.
10:38
Izvor: Sportske.net

Deluje nerealno, imaju i rezervnog kandidata, ali ipak se čini da će teško naći neku kvalitetnu zamenu. Đampaolo ima poverenje još dva ili tri meča.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan i dalje ima poverenje u Đampaola, ali sa druge strane, ono je oročeno. Većina očekuje da će sudbinu trenera rešavati mečevi sa Torinom i Fiorentinom koji nisu nimalo jednostavni, pogotovo što je ekipa van forme.

I ne samo to, ovaj Milan je limitiran, nije još uvek jasno da li su pojačanja promašena, ili novi trener ne može iz njih da izvuče nešto više. Tu su mišljenja podeljena, mada mnogi upiru prstom u Zvonimira Bobana.

Oglasio se Berluskoni koji kaže da ga boli ovakav Milan, a što se Maldinija i Bobana tiče, sve je rekao u rečenici, "Voleo sam ih kao igrače".

Ali, šta i ako rukovodstvo smeni Đampaola?

On zarađuje dva miliona godišnje, to nije tako veliki problem, međutim drugih rešenja nema.

Mediji su lansirali priču oko Alegrija, ali ona deluje nategnuto, prvo što bi on tražio veliki novac, drugo, sa ovim timom ne bi mogao puno. Alegri nije ni u prvom planu kada je Real u pitanju, čini se da će čekati šansu, i da mu Milan nije prioritet.

Da li pribeći receptu iz prošlosti, pružiti šansu nekom bivšem igraču, ali takvih nema, a da nude nešto više. Gatuzo se sigurno neće vratiti, pominjan je Pioli, ali to su samo nagađanja.

Neki izvori ukazuju da bi Milan, ako smeni Đampaola učinio sve da privuče De Zerbija iz Sasuola. On se pominjao i letos, ali ima dobru platu i puno poverenje u Emiliji, svakako da je trener za veći klub, ali teško da će pristati u toku sezone da ode. Ipak, možda neće uspeti da odbije Milan, mada kako rekosmo, čini se da klub nema rešenje, čak i ako u naredna tri meča ne počnu da pobeđuju i Đampaolo dobije otkaz pred oktobarsku prvenstvenu pauzu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 23.09.2019
14:13

Njima Sedorf bio najbolji trener posle Anćelotija

avatar
Aleksandar 7
Monday, 23.09.2019
13:10

Nije Milan na vreme resio krucijalni problem a to je previse igraca u timu...
Ne zna se ko sta igra...
Ko je starter a ko rezerva...
Ko se za koje mesto u timu bori ..
I sa kojim saigracem.
Tu je osnovni problem...
Motivacija takodje.
Kvaliteta ima...bez dileme.
Pogledajmo samo Inter...
Nista tu nije spektakularno ali se zna ko sta radi i sta se od koga ocekuje...i grizu..zestoko...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 23.09.2019
11:54

Ima dosta bivsih igraca haha Nek pocnu redom Gulit Van Basten Savicevic Maldini itd Cjelu tu sampionsku generaciju nek usprobaju

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 23.09.2019
11:50

Vec protiv Torina ako izgube da ga otpuste, 2 gola na 4 utakmice? Prva utakmica bez suta na gol? Bilo ko da dodje bice bolji, tacno se vidi iako i dalje tvrdim da Gatuzo nije za Milan, on im je ipak dao tu agresivnost, a ovaj ih je pretvprio u mrtva puvala, bez zelje za igrom.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 23.09.2019
11:33

Gledao sam prvo poluvrijeme protiv Intera, nisu djelovali lose.

avatar
REVØLT
Monday, 23.09.2019
11:06

Stvarno bih se ozbiljno zapitao na kojoj sam planeti kad biste vi napisali nesto optimisticno u vezi nas Hahaha Alegri je gledao najmanje jednu utakmicu Milana da ja znam za to, a nesto ne verujem da je to slucajno.