Dirljive poruke fudbalera Liverpula upućene Karijusu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 27.05.2018.
22:29
Izvor: Sportske.net

Tragičar "Redsa" dobio je reči podrške od svojih saigrača iz Liverpula.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je sa 3:1 poražen u velikom finalu Lige šampiona od madridskog Reala, a veliki tragičar čete sa "Enfilda" bio je golman ekipe Loris Karijus.

On je najpre pogodio Karima Benzemu, od kog se lopta odbila u mrežu "Redsa" za vođstvo Reala od 1:0, a onda je u finišu susreta ispustio loptu nakon šuta Bejla, koja je potom odsela u mreži iza njegovih leđa.

Sam Karijus se oglasio na društvenim mrežama, uputio je veliko izvinjenje svojim saigračima, navijačima Liverpula i stručnom štabu, a šta je napisao možete pogledati OVDE.

U komentarima na "Instagramu" su se oglasili i njegovi saigrači Dejan Lovren, Divok Origi i Sadio Mane, koji su mu pružili veliku podršku, ali i bivši vezista "Redsa", sada fudbaler Lacija, Lukas Leiva.

"Lorise, mi pobeđujemo kao TIM i gubimo kao TIM. Najbolji si brate", napisao je Lovren.

"Volimo te brate", napisao je Mane, dok mu je Origi poručio da "digne glavu".

"Drži se momče! Vratićeš se ti još jači, siguran sam u to", reči su Lukasa Leive.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Montecason
Monday, 28.05.2018
20:15

Kakav je kvalitet pokazao protivu Citya u obje utakmice? To ste zaboravili!

avatar
Kolos
Monday, 28.05.2018
15:22

Nakon dva dana besa primirio sam se i mogu reci rec-dve. Verujem da je trema odradila veliki deo posla, nakon prve kardinalne greske da mu je samopouzdanje opalo, ali ipak brate, profesionalan si golman, daj malo stalozenije to! Slazem se sa Klopom da ostane u klubu i neka brani neke kup utakmice, pa cemo videti kako se oporavlja. U medjuvremenu nam treba jedan stabilan golman za PL i LS na duze staze. Naravno, Karijusu zelim stalni mentalni oporavak,nadam se da ima jak karakter!

avatar
Mino Raiola
Monday, 28.05.2018
01:31

Mlad je on. Nije slučajno bio najbolji golma bundes lige posle Nojera sa 20 godina. Ali mu treba vremena, a nama strter. pošto je Klop Nemac, i Karius Nemac, legao bi nam Berd Leno, Nemac iz Leverkuzena.

avatar
_mladen_
Sunday, 27.05.2018
23:34

Lepo od njih, podzavaju ga svi, osim ponekih degenerika. Ipak daj boze da se on moze vratiti posle ovoga i dostici neki veliki nivo. Liverpulu treba neki provereni golman, jednostavno se ne moze nista ozbiljno uraditi ako nemas odlicnog golmana.

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 27.05.2018
23:20

Ako samo vrati samopouzdanje posle ovoga, postace dosta bolji i bice siguran u sebe jer zna da ima podrsku kluba i igraca ali vidicemo sta ce biti...

avatar
Cataphract
Sunday, 27.05.2018
22:33

E to je Liverpul... YNWA

avatar
Monday, 28.05.2018
06:51

Bukvalno, to je liverpul. You'll never win anything