Dijego, sada se pokaži, ovo ti je poslednja šansa!

Autor: Milovan Longinov
utorak 18.02.2020.
12:26
Izvor: Sportske.net

Da li je možda on X faktor koji može da donese najveće iznenađenje?

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Pre recimo dve ili tri godine, Atletiko Madrid bi vrlo verovatno bio favorit u odnosu na Liverpul. Večeras, sve osim pobede Liverpula bilo bi iznenađenje na Vanda Metropolitanu.

Ipak, u Madridu se nadaju da bi poslednja vest koja je upravo stigla mogla da donese razliku na terenu - Dijego Košta.

Španac je konačno dobio zeleno svetlo da se vrati na teren i večeras će zaigrati posle više od tri meseca.

Poslednji put, Dijego Košta je igrao samo 11 minuta u pobedi nad Espanjolom, 10. novembra, a danas prvi put konkuriše za sastav i gotovo je sigurno da će dobiti šansu. Pre povrede, Dijego je odigrao 11 utakmica i postigao dva pogotk, oba u La Ligi.

Imati Španca u timu na jednoj velikoj utakmici gotovo redovno je mač sa dve oštrice. Šanse da će postići važan pogodak ili asistirati ili dobiti crveni karton zbog gluposti su 50-50.

Dijego Simeone ima sve manje strpljenja sa njegovim karakterom, tako je bilo i pre njegove povrede, jer mu navodno nije oprostio crveni karton na Kamp Nou, u finišu prošle sezone, kada je Atletiko još bio u igri za titulu. 

baner

Dijego Košta je prečesto svoje timove koštao, i mnogi veruju da je dvomeč sa Liverpulom njegova poslednja šansa da dokaže da je dostojan ostanka u klubu.

Alvaro Morata i dalje ima prednost ispred njega i on sigurno neće biti prodat, dok je gotovo sigurno da će Edinson Kavani doći po isteku ugovora u Parizu, u julu ove godine.

U prevodu, Dijego Košta zaista ima šansu "sada ili nikada" da pokaže da je veliki igrač i napadač, samo da ne uprska to novim crvenim kartonom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TheMagician
Tuesday, 18.02.2020
18:13

Hendo i Costa, stari drugari.
Jos da je Skrtel tu...

avatar
Liga BBVA
Tuesday, 18.02.2020
16:19

Al' mu je šansa... 50% da će postići gol, a 99% da neće, 50% šansa da neće dobiti crveni karton zbog gluposti, a 101% da hoće. :D

avatar
Red blood
Tuesday, 18.02.2020
15:45

Pa nije on Mesi,da sam odradi sve i postigne gol.
Ako mu ekipa ne bude davala loptu i izbacivala ga u gol sansu,naravno da nista nece uraditi.

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 18.02.2020
14:25

Liverpul jeste prejak, ali ne znam što se baš toliko favorizuje, još se u Madridu igra večeras. Meni ni eliminacija Liverpula ne bi bila toliko iznenađenje i senzacija, a kamoli da večeras ne upišu pobedu. Jesu favoriti u dvomeču, ali blagi